Hospitalizácia pri operácii rakoviny prsníka

missellis
31. jan 2022

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať rodín žien, alebo žien ktoré toto ochorenie prekonali, koľko boli v nemocnici cca po operácii nádoru v prsníku? Moja maminka ide na operáciu a beriem si dovolenku, aby som jej mohla po operácii pomáhať.

missellis
autor
31. jan 2022

@missellis za rady dakujem

zuzap33
31. jan 2022

@missellis, 3 dni

missellis
autor
31. jan 2022

@zuzap33 Dakujem velmi pekne za odpoved.

zuzap33
31. jan 2022

@missellis, prvy den prijem, druhy opka, treti som odisla. Kamaratka bola 4dni. Jej islo este z vyvodu z rany tekutina.

alenah31
31. jan 2022

@missellis pri prvej 5 dni, pri druhej 3 dni. Doma to bolo horsie, operacia bola na pravom prsniku + pooper. komplikacie a dost dlho mi robilo problem pouzivat pravu ruku. Mamina tvoju pomoc urcite bude potrebovat. Silno drzim palce, je to beh na dlhu trat, tiez este stale "bezim"......urcite to zvladnete-obe😘😘

missellis
autor
31. jan 2022

@alenah31 ja si myslim ze bude dlhsie, vraj to vyzera ze jej odrezu cely prsnik. Dakujem velmi pekne za odpoved a drzim velmi palce, hlavne vela zdravia 😘

mijunik
31. jan 2022

@missellis mne robili radikálnu mastektómiu, v nemocnici som bola týždeň. Mala som z rany dve “kabelky” (ako tomu hovorili), mamina nech si zoberie župan s vreckami, aby si tie vývody schovala do vreciek, ak by sa išla prejsť.