Hormóny, ovulácia a zlý cyklus

24. aug 2020

Ahojte pýtam sa tu normálne tak prosím hneď tu všetky sa nenavažajte do mna začali sme sa práve snažiť o bábätko takze nemám skúsenosti na rozdávanie chcem sa spýtať skúsených mamičiek.. menštruáciu mam dostať 31.8 ovuláciu som mala 14.8 viem to podľa hlienu kŕčov a robila som si aj ovu test ja ktorom mi čiarka vyšla silnejšia ako druha takze bol pozitívny lenže styk sme mali 12.8 čiže dva dni pred ovu 14 sme nemohli nakoľko pri ovulácii mi neni dva krát najlepšie je mi vtedy hrozne zle.. nikdy som pri ovulácii nemala bolesť prsníkov vždy tak 5 dni do ms aj to len slabý opuch a trosku bolesť lenže teraz mam strašne bolesti neviem či to neni tým že mam rozhádzaný cyklus... môže to byt aj tým že som v 6tt potratila ale to som sa ešte nesnažila o bábätko 😊 test som si robila včera len som bola zvedavá samozrejme aj som to čakala len zvedavosť nepustila negatívny 🤷‍♀️ Takze počkám či bude meškať mrcha .. chcem sa vás spýtať mala by som zajst gyndošovi dá sa cyklus nejako napraviť ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kataka10
24. aug 2020

Cyklus sa da upravit napriklad Duphastonom, ak chces otehotniet. Je to progesteron, pouziva sa aj v tehotenstve na udrzanie plodu, ale aj na upravu cyklu. Uzivala som ho v oboch pripadoch. Takze ak je treba, obrat sa na svojho gynekologa, ten ti spravi hormonalny obraz a podla toho najlepsie poradi a nastavi liecbu.

kataka10
24. aug 2020

Ale suhlasim ze 14.8. ovu a 31.8. ms, to znie ako pravidelny cyklus. Ale neviem ako mas ine mesiace.

autor
25. aug 2020

@kataka10 doktor vravel že tento mesiac mam zlý cyklus teraz by som mala byt 13 dpo a bojím sa že aj tak na teste nič nebude

kataka10
25. aug 2020

Ak tento mesiac nic nebude, tak uvidis ake budu tie dalsie cykly a doktor ti moze navrhnut liecbu. Su lieky na upravu.