Hormóny na spevnenie pŕs

mina0202
4. mar 2022

Cavte baby chcela by som sa vás opýtať máte niektorá skúsenosť s nejakými hormonámi na spevnenie pŕs alebo celkovo pribratim v tele mám 170cm a vážim 40kg snažím sa pribrať ale pri mojom aktívnom dieťati to je hádam nemožné vedeli by ste mi poradiť počula som že vraj aj nejaká antikoncepcia k tomu pomáha ja hlavne by som chce aspoň trošku pribrať ...nečakám žiadne hej že budem ich brať týžden a hnet priberim ale aspoň aby mi k tomu napomohlo viacej ješ ...doktor hovorí že som úplne zdravá a pritom som od mala bola stále chudokrvna ale už niesom takže neviem chcela by som trošku pribrať ..takže ak stým máte niektorá skúsenosť poradne mi .. ďakujem 🙂

gabyyygabriela
5. mar 2022

@mina0202 ahoj. Na spevnenie pŕs - plastická chirurgia (ak by fungovali tabl.tak plastickí chirurgovia by nemali pracu😀).
Na pribratie - kalorický nadbytok. Antikoncepcia ti v “pribratí” môže pomôcť len tým, že ti zadrží v tele vodu. Ta tabl neobsahuje žiadne kalorie a tak nemôže spôsobiť priberanie tuku, maximálne že ti po nej začne viac chutit papať a ty priberies-a teda kalorický nadbytok.

zuzahajdulka
5. mar 2022

@mina0202 tu vysku a vahu si si trosku vymyslela? Dost nerealne.

snezienkaaa82
5. mar 2022

@zuzahajdulka prečo? Poznám také 2 aj ja..... Vychudnutá, no nereálne to nie je.

karhu
5. mar 2022

pri tvojej vahe by prsia boli to posledne co ma trapi...
priber, zväscia sa i tie a pochybujem, ze ti doktor vravi, ze s takou vahou si uplne zdrava🙈

brembo
5. mar 2022

pokial nemáš diabetes,tak sa snaž zaradit do jedálnička viacej cukru.