Ahojte,
pred 6 tyzdnami sa mi v 16-tom tyzdni spustil porod a tym som zial potratila. Bol nutny aj chirurgicky zakrok a samotny zakrok nebol uplne bezproblemovy, stratila som vela krvy, bola nutna aj transfuzia...ale nakoniec dopadlo vsetko chvalabohu OK.
Po zakroku som este nejake 2-3 tyzdne krvacala/spinila no a teraz ocakavam prichod ms. aj ked lekar vravel, ze by sa mi mala dostavid do 8 tyzd. od potratu - ak by sa tak nestalo da mi vyvolavacku, tak aktualne este nejake 2 tyzdne pockam a verim, ze vyvolavacka nebude nutna.
Aktualne mam vsak problem, ze od potratu sa snazim naozaj stravovat iba zdravo, pribrala som iba nejake 3-4 kg navyse, ale rada by som sa dostala do povodnej formy, no tie kg sa ma drzia ako kliest, napriek tomu, ze sa hybem a nejem nic nezdrave. Je to pre mna naozaj nezvyk lebo v minulosti pri nasadeni takejto stravy som vzdy chudla. Citim sa naozaj cudne...kolisanie nalady, neurologicke problemy - asi zo stresu, neubudanie hmotnosti, skor mam pocit ze pribuda...ako keby to nebolo moje telo.
Moja otazka znie, mozu hormonalne zmeny takto velmi vplyvat na moje telo alebo v tom moze byt aj ine problemy? Mali ste niekto rovnaku alebo podobnu skusenost? Mohli by tieto problemy ustupit prichodom ms.? Mimochodom mozem byt zavodnena?
Dakujem za akukolvek spatnu vazbu!
@bambulienka25
Ano, ta je v poriadku resp. nemam zatial informacie, ze by som s nou mala problemy, aj ked v mojej rodine s nou ma problem asi kazda druha zena, takze mna to uz tiez napadlo...Myslim, ze vyckam prichod ms. ci to fakt nebude hormonalnymi zmenami a potom sa dam vysetrit.
Chce to čas 🙂 mňa sa po potrate tiež držali kilá. Časom všetko šlo pomaly dole.
Tvoje telo sa potrebuje spamätať. A viem pochopiť, ale trosku tlacis.... môj osobný názor. Mám za sebou 2 potraty aj keď menej dramatické ale trvalo to hodnú chvíľu.