Ahojte, potrebujem radu dávali ste si robiť na vlastnú žiadosť na druhy deň alebo tretí deň menštruácie hormonálny profil? V laboratóriu? Nie u lekára? Koľko to stojí, ak to nejde cez poisťovňu? Ďakujem za každú odpoveď.
pozri medirex stranku ponukaju ten zakladny za 37e tusim. zvolis si datum miesto prihlasis zaplatis prides a vysledky ti pridu mailom
@simik7192 áno, ja som bola asi mesiac dozadu, do 40eur som platila v Medirexe, ráno odber a poobede na email prišli výsledky.ale oni ti nepovedia, čo máš dobré /zlé na výsledkoch.máš tam parametre, podľa ktorých sa vieš zorientovať (povedala pani pri odbere).
Ale asi ťažko.Ty ako lajk sa v tých číslach nevyznáš.
Konzultovať to musíš s lekárom.
@brna1989
@rk123
@e1i
Neviete náhodou že či profil môže spraviť aj všeobecný? Či nie? Lebo môj gynekológ má dovolenku, a potrebujem odniesť výsledky z hormonálneho na endokrinológiu lebo môj endokrinológ je ďaleko a nemôžem si dovoliť tam chodiť toľko krát na vyšetrenie a okreme na odber vtedy jak to dostanem aby som mala druhý deň ms 🤔 a na druhy tyzden mám ísť po výsledky ktoré mi robili oni..... A gynekológ nepracuje 2tyzdne 😕 a nechce sa mi preto zháňať náhradu, len kvôli odberu
@simik7192 jedine si obvolat labaky, lebo každý parameter ma inú cenu.