Hormonálne výkyvy

barborinkamisko
21. apr 2022

Ahojte 🙂
Od pôrodu riešim už cca 9 mesiacov môj stav cez neurológiu aj gynekológiu proste bola som už všade na vyšetreniach brala som aj lexaurin napríklad. Lenže som bezradna . Teraz skúšam gynex .
Mám ozaj hrozne hormonálne výkyvy, výkyvy nálad, mam skoro stále mierne depresie ze sa mi nič nechce všetci a všetko je proti mne . Doma Mám čisto ale som chorá na riadenie. S malým som sama skoro cely deň. Muž robí do včera. Proste Mám skoro stále zlu náladu. Na muža za všetko hromžím všetko mi vadí co i len drobnosť. Som ako furia. Miestami ozaj neznesiteľná. A nas vzťah ide dolu vodou. Prosím vás mali ste podobne problémy? Antikoncepciu brat nechcem! Mám zle skúsenosti stále som pribrala . Ako hore uvedené skúšam gynex . Ma niekto skúsenosti s takýmito poruchami nálad atď?? Ďakujem vopred za odpovede

lenuska9999
21. apr 2022

@barborinkamisko a odkiaľ si prišla na to, že sú to hormonálne výkyvy? Možno si len vyčerpaná a potrebuješ relax, oddych pre seba alebo čas len s mužom. Robíš aj niečo iné okrem stavania sa o domácnosť a dieťa? Máš čas pre seba ?

barborinkamisko
autor
21. apr 2022

@lenuska9999 tak keď som od rána do večera s malým sama ťažko. Večer je moje to ze na 2 hodinky mam čas aspoň na nejaký film alebo podobne maličký je dosť náročný momentálne prechádzame separacnou úzkosťou takže je to moc . Unavená nie som vyspím sa dobre v noci . Ale i tak pociťujem ze cez deň sa mi nič nechce proste ma ten steretyp ubíja každý deň ale nemám auto len muž má vodičak takže ani len tak niekam ísť neviem keď som s nim sama napríklad. Pre seba čas ako tak mam len večer 2 hodinky 😭

lucifuk212
21. apr 2022

@barborinkamisko ak mas pocit ze mas hormonalne vykyvy, treba sa objednat na endokrinologiu

luccija
21. apr 2022

@barborinkamisko asi chces byť dokonalá🙂prečo stále upratujes?Dávaj si magnézium, b vitamíny...Kojis ešte?
Lexaurin Ti pomohol nie?

barborinkamisko
autor
21. apr 2022

@luccija pravdu nie nepomohol , no dokonalá pre seba pre muža pre dieťa proste keď nemám podložku pod tanierom mam nervy už to asi preháňať alebo len to je dlho byt na materskej ja už neviem cele dni doma to iste robiť proste som na nervy ale s malým to nemá nič spoločné on je dobrucky spinka celú noc len ma svoje fázy sko každé deti ale s nim to nemá nič ja sama zo sebou proste nie som asi vyrovnaná a za všetkým sa ponáhľam keď ráno alebo do poobedia neumyjem riad neutečie to ale nemám rada keď co i len jedna lyžička nie je umyta a leží v drese😭😁

luccija
21. apr 2022

@barborinkamisko tak to nebudeš ešte dlho spokojná🙂ak by si mala náročné uplakané dieťa nemáš čas toto riešiť.Sposobujes si to sama, pokým na to neprídeš nebudeš kľudná.
Ber dieťa do kočíka a buď veľa vonku veď môžeš robiť milión veci.Sadni si na kávu a čítaj časopis pokým spí, lebo, keď začne chodiť či ty do roboty už budeš stále v jednom kole
Nebola tvoja mama pedant?

barborinkamisko
autor
21. apr 2022

@luccija práveže ona je hrozný bordelár😁😁