Ahojte, ja sa s manzelom snazim otehotniet uz rok aj 2 mesiace a stale nic....mam hormonalnu poruchu a neovulujem, vobec neviem ake sance mam....ak neberiem hormony {clost., a duph.} tak vobec nemam menstruaciu...iba tak 1 x za 3-4 mesiace...ma niekto take problemy a podarilo sa vam otehotniet...este sme to s manzelom neskusali bez hormonov ale vraj je to marne ak nemam ovulku....neviem ako pokracovat, doktor ma posiela na laparoskopiu, ale asi do konca roka pockame...manzel je v poriadku-podla spermiogramu....ak mi vie niekto poradit tak budem fakt veeeeelmi rada....
ahoj neviem ci ta tato otazka este zauijima kedze bola polozena 2 roky dozadu ale ja mam hormonalne problemy .Menstruacia mi chodi tak 3 az 4x do roka a otehotnela som bez nejakych liekov ci hormonov sice sa aj sam doktor divil ze ako to je mozne my sme sa snazili o babatko od aprila do oktobra vtedy sme si povedali stacilo nechame to na nahodu a v decembri toho isteho roku som si nasla 2 ciarky a dnes mam rkasneho 14mesacneho synceka.PO skcii sa mi mrcha urpavila tak na 6 mesiacov a od januara zas poresla na svoj staly rezim teraz je september a ja som mala menstruaciu 2x v tomto roku 😉 vela stastia pri snazilkovani urcite sa to raz podari
@katka30129 Aj ja mam podobne problemy ak nemam dufaston tak nemam vobec MS, uzivala som aj horm.antik.ale uz davno nie, nechcela som stale uzivat hormony...tak mi dal dokor teraz dufaston a ten uzivam asi 3 mes. Iba tento mesiac sa pokusame o babetko, povedal mne ze to bude dlho trvat az otehotniem, a musime to skusat ked bude ovulacia,vtedy je najpravdepodobnejsie....tak mi zatial skusame...