Hormonálna porucha a pozitívny tehotenský test

mimka11111
25. jan 2013

Ahojte dievčatá, nikde som nenašla podobnú diskusiu, tak sa vopred ospravedlňujem, ak tu už taká existuje. Mali ste niektorá nejakú hormonálnu poruchu a na ňu nadväzujúci pozitívny tehu test? Tzn. neboli ste tehotné.

lupuky
27. jan 2013

mimka11111 Ahoj tak o tom som teda nepočula ešte.. a tebe ukazal pozitiv tehu a mysliš že nie si hej ? Lebo podla mna ti kvoli horm. poruche pozitiv test neukaže to je blbost tehu test je na HCG hladinu ktora sa vytvara v tele len pri tehu

lupuky
27. jan 2013

@mimka11111 Ahoj tak o tom som teda nepočula ešte.. a tebe ukazal pozitiv tehu a mysliš že nie si hej ? Lebo podla mna ti kvoli horm. poruche pozitiv test neukaže to je blbost tehu test je na HCG hladinu ktora sa vytvara v tele len pri tehu

mimka11111
autor
28. jan 2013

@lupuky ahoj, práveže ja si myslím,že tehu som...problém je akurát v tom, že som pred dvomi týždňami mala mms a po jej skončení,resp. neskončení som stále špinila, bola som aj u lekárky, na uzv ešte nevidela nič a nenašla ani žiadnu cystu....myslím,že v minulom cykle sa "niečo" zadarilo 😅 , ale doktroka tvrdí, že je to nejaká hormonálna poorucha a aj ten testík bol pozitívny z toho, samozrejme slabučko.....keby som bola tehotná, tak je to asi len 4 týždeň, tak ja už naozaj neviem....pozri do môjho alba

janie80
28. jan 2013

@mimka11111 podla mna by si si mala urobit este jeden test a ked ciarka silnie, je to jasne... 😉 v takom tyzdni este de na sone nemusi nic vidiet, len zvysenu sliznicu... Drzim palce... 🙂