Hormonálna nerovnováha po pôrode

mj1989
5. sep 2018

Zdravim, prosim Vás sú tu nejaké maminy ktorým po porode diagnostikovali bud hormonalnu nerovnovahu alebo poruchy stitnej zlazy? ak ano ako sa to prejavovalo ? Dakujem vopred za kazdu odpoved

jt175
5. sep 2018

@mj1989 ahoj, ja si tymto prave prechadzam.. som 5 mesiacov po porode.. problemy sa objavili pred dvoma mesiacmi..

mj1989
autor
5. sep 2018

@jt175 a ako sa ti to prejavuje ak sa môžem spýtať???

momoika
6. sep 2018

@mj1989 mne zistili štitnu počas tehotenstva, ale hovorila, že to nebude na lieky po porode, je to len malinko zvyšene. Som 4 mesiace po porode a neschudla som ani posrate kilo! Kedže to je velmi mila sestrička ktora nedviha telefony a objednavka len osobne, tak tam nemam kedy ist!!! Je to v inom meste, a maleho mi nema kto postražit. Takže tipujem že ja mam odpalene vsetky hormony, lebo sa mi ešte zda že som pribrala dalsie kilo... Mam v kuse pohyb, furt prechadzky, malo jem, takže som zufala.A nekojim, stratila som mlieko, asi hormony...

ladyk001
14. sep 2023

mna konkrétne trápi nepravidelný cyklus, sice stale kojim ale ja som tieto problemy s nepravidelnostou mala už aj pred porodmi.. proste niekedy pride načas ale väčinou je ten cyklus strááášne dlhy a potom príde uplne slabučká že len akoby hnedy vytok a trošku krvi... ani neviem či sa to da nazvať menštruacia... taktiež byvam vždy unavená do ničoho sa mi nechce.... ale mávam dosť stres kvoli blbej situacii v rodine a nevyliečitelnej chorobe jedneho doležiteho člena rodiny..

teodozia
28. okt 2023

Neviem, čo to je, či hormony sa búria, ale moja dcéra je v 5 mesiaci a má strašné výkyvy nálady...hocičo ju neskutočne vytočí, kričí, plače a po chvíľke akoby nič...ked to bude do pôrodu tak zbláznime sa z nej...neužívali ste niečo prírodné?