Zdravim, prosim Vás sú tu nejaké maminy ktorým po porode diagnostikovali bud hormonalnu nerovnovahu alebo poruchy stitnej zlazy? ak ano ako sa to prejavovalo ? Dakujem vopred za kazdu odpoved
@mj1989 mne zistili štitnu počas tehotenstva, ale hovorila, že to nebude na lieky po porode, je to len malinko zvyšene. Som 4 mesiace po porode a neschudla som ani posrate kilo! Kedže to je velmi mila sestrička ktora nedviha telefony a objednavka len osobne, tak tam nemam kedy ist!!! Je to v inom meste, a maleho mi nema kto postražit. Takže tipujem že ja mam odpalene vsetky hormony, lebo sa mi ešte zda že som pribrala dalsie kilo... Mam v kuse pohyb, furt prechadzky, malo jem, takže som zufala.A nekojim, stratila som mlieko, asi hormony...
mna konkrétne trápi nepravidelný cyklus, sice stale kojim ale ja som tieto problemy s nepravidelnostou mala už aj pred porodmi.. proste niekedy pride načas ale väčinou je ten cyklus strááášne dlhy a potom príde uplne slabučká že len akoby hnedy vytok a trošku krvi... ani neviem či sa to da nazvať menštruacia... taktiež byvam vždy unavená do ničoho sa mi nechce.... ale mávam dosť stres kvoli blbej situacii v rodine a nevyliečitelnej chorobe jedneho doležiteho člena rodiny..
Neviem, čo to je, či hormony sa búria, ale moja dcéra je v 5 mesiaci a má strašné výkyvy nálady...hocičo ju neskutočne vytočí, kričí, plače a po chvíľke akoby nič...ked to bude do pôrodu tak zbláznime sa z nej...neužívali ste niečo prírodné?
@mj1989 ahoj, ja si tymto prave prechadzam.. som 5 mesiacov po porode.. problemy sa objavili pred dvoma mesiacmi..