Hormonálna nerovnováha

28. mar 2022

Ahojte. Budúci týždeň idem ku gyn na hormonálny profil. Konečne 🙏 Ja mam pocit ze cely mesiac mi je hrozne, pred ovu, počas ovu, potom PMS a nakoniec MS. Stále som v jednom kole. Chcem sa spytat je možné, že ak mi tam vyjdu nejaké odchýlky a potom mi to snáď nejako upravi 🙉 že bude lepšie? Mali ste pri nerovnovahe nejaké bolesti, tazkosti a potom sa ich zbavili? 🙏

ninka99865
28. mar 2022

Ja som mala výkyvy od ovu po menzes -niekedy krátka LF, bolestivé bradavky ale ihneď po ovu, nespavosť, zima, chute.. a od kedy mi nasadili progesteron od ovu nedá sa to ani porovnať.

luccija
28. mar 2022

@ninka99865 to je Duphaston?

sunshine_18
28. mar 2022

Ahoj, áno mám veľké problémy od ovu do ms, silné PMS po očkovaní na covid sa mi rozhadzal ešte aj cyklus takže odchýlky mám aj 10 dní. Bolesti, pálivý výtok (výsledky v poriadku vraj z hormónov), bolestivé prsia, chute, podráždenosť... Hrozné.. Tiež uvažujeme s gyn nad nasadením duphastonu po ovu..

ninka99865
28. mar 2022

@luccija mala som aj ten a aj utrogestan a progestanelle a tie mi boli lepšie ako duphaston

luccija
28. mar 2022

@sunshine_18
@ninka99865 aha nepoznám tie lieky len mne minulý týždeň nasadil gyn Duphaston a som milo prekvapená, že mám pár dní do menzesu a som zatiaľ úplne normálna🙂