Holenie tam dole

kikuska3567
29. júl 2018

Mohol by mi niekto prosím poradiť. Vždy keď sa oholím tam dole ostanú mi tam tie čierne bodky alebo vyrážky a je to začervenané. Používam gél na holenie a nie jednorázové žiletky a neholím sa tam každý deň a aj tak. Vadí mi to lebo keď mám plavky tak to vidno a nie je to aj tak pekné na pohľad. Mal niekto takýto problém a čo vám pomohlo?

eliska13
29. júl 2018

@kikuska3567 odporúča sa detsky púder, a peeling niekomu tie chĺpky zarastaju mne na šťastie nie.Ono tie chĺpky ako vyrastajú sa aj také vyrážky robia.ja si boky trham pinzetou a ostatné oholim

meredith83
29. júl 2018

@kikuska3567 Ja si to nastriekam sprejom pod pazuchy. najlepsie si je kupit ten bez parabenov a na citlivu pokozku... A pomaha to...

pininka
29. júl 2018

Nic mi nepomohlo len holit strojcekom, vsetko ostatne mi robilo vyrazky.

luciq13
29. júl 2018

Mne pomaha levandulova silica

thoughtfulweirdo
29. júl 2018

Mne pomohlo jedine natrieť sa po holení obyčajnou Niveou, takú poriadnu vrstvu si napatlem a behám chvíľu na ostro, nech sa vetrá

airaw
29. júl 2018

Holenie žiletkou po smere rastu chĺpkov a každý deň peeling masážou rukavicu nasucho ráno a večer.. odvtedy nemám vyrážky a to som ich mávala strašné, svrbive a dlho sa to hojilo

bonnie2
29. júl 2018

@pininka strojček používaš aký prosím ťa? s zo lrn holiaci strojček, alebo to depiluješ?

ikonica
29. júl 2018

oblast okolo plaviek si vydepiluj, ostatne ohol... ja som raz skusala cukrovu pastu bioepil... krasne to vydepilovalo, len treba prist na ten grif ako na tu pastu a mat trpezlivost.... ale bolo to aj bolestive a kedze som depilovala vsetko, na niektorych citlovejsich miestach sa mi urobili aj podliatiny :/ ale okolo plaviek je to v pohodke....

merkelica
30. júl 2018

neholit sa a hotovo

pininka
30. júl 2018

@bonnie2 len holiaci, teraz mam tusim remington

gertrudka222
30. júl 2018

@merkelica tak to vôbec nie je výhra. Nežijeme v dobe kamennej!

merkelica
30. júl 2018

@gertrudka222 sto ludi sto chuti

montemotherone
30. júl 2018

@kikuska3567 za mňa tiež strojček. Je jemnejší a bez akýchkoľvek prípravkov. Stačí voda, alebo aj na sucho...

montemotherone
30. júl 2018

@pininka aký máš typ? Ja som akurát včera kúpila druhý. Braun. Ten môj Remington bol raz dva tupý... či čo. Strašne som mala po ňom podráždenú, ako popalenu pokožku. A to som ho nejako dlho nepoužívala 😕

lenkamatkova
30. júl 2018

No ja si oblasť bikín depilujem sama s depilačnými pásikmi, síce to trošku bolí ale zvykla som si. Približne deň po depilácií mám pokožku červenú, ale potom to zmizne a žiadne bodky ani vyrážky neriešim, navyše mi chĺpky tak rýchlo nenarastú, preto ak nás napadne z čista jasna, že sa ideme kúpať, nebojím sa trapasu 😀 A keď ide o "zvyšok", používam jednorazové žiletky a obyčajnú penu na holenie, nič iné sa mi neosvedčilo...chcem vyskúšať strojček, stále váham či kúpiť...

danajahotkova
30. júl 2018

@lenkamatkova Nezarastajú ti potom chĺpky? Lebo ja mám tento problém, tiež špekulujem nad kade čím lebo sa mi robia vyrážky, ale tohto sa obávam, lebo na nohách som si depilovala a to konečná, zarastajú :/

lenkamatkova
30. júl 2018

@danajahotkova mne po holení chĺpky zarastajú vždy a všade a tiež pri depilácií nôh som mala príííšerne zarastené chĺpky a vyrážky....ale v bikinovej oblasti s týmto problém nemám, neviem čím to je, od kedy sa tam depilujem vypustila som tento problém z hlavy....ale keď som sa tam holila, nemohla som ani chodiť ako sa mi to tam vedelo aj zapáliť 😠 hlavne v takom teple...v každom prípade, treba vyskúšať...hlavne si na to vyčleň aspoň dva dni kedy vieš že sa nepôjdeš nikam kúpať ak by si mala náhodou zlú reakciu....a ešte ti poradím nedepilovať cez krámy 😉 neviem prečo, ale vtedy ma to viac bolí 😢 takže cez krámy nie, nie, NIE 😀

korra
30. júl 2018

@kikuska3567 skus sa holit v smere rastu chlpkov (nie v proti). Sice je to vacsia "piplacka" a efekt kratsi, ale u mna to pomaha. Pouzivat ostru ziletku, aby si nemusela velakrat prechadzat po jednom mieste. Peeling predtym je fajn. Speci gely nepouzivam, ide to aj sprsakom beznym. Po holeni pouzijem detsky puder, alebo mam nechtikovu masticku. Po depilatore aj vosku som mala tiez problem so zarastanim a cervenymi vyrazkami. Po epilacnom kreme som zas chytila hnusnu reakciu. Toto vsak funguje. Aspon u mna.

whatever1
31. júl 2018

@kikuska3567 maj vyhradenu ziletku len na tam "dole", to tiez pomoze. A skus sa holit v sprche, ked mas pokozku vlhku a makksiu. Na "sucho" aj ked s penou som sa tiez vyhadzovala👍

rita86
2. aug 2018

@kikuska3567 odporucam tekute mydlo z aloe vera. Pouziva sa ako sprchac, sampon, na holenie aj ako odlicovac, je na citlivu pokozku. Pre viac info piste spravu

nistika
2. aug 2018

ja mám dobré skúsenosti s intímnym gélom saforelle je upokojujúci antibakteriálny použiješ aj ako intímne mydlo kúpiš v lekárni. po oholení sa umy nechaj dve min pôsobiť a opláchnuť 🙂
ale medzi nami, bobor je zase v móde 🙂

danajahotkova
21. aug 2018

@lenkamatkova Ďakujem ti za tip, tak vyskúšam a uvidím, čo to povie. Vieš čo ja všeobecne, keď mi prišli mesiačiky tak mi vadilo a bolelo ma všetko.
Normálne aj trhanie obočia, to kozmetičku tiež som si plánovala tak aby mi to nevyšlo cez menzes, lebo by som sa jej tam rovno rozplakala 😀

neluskas
9. jún 2019

@kikuska3567 ahoj, na holenie v oblasti bikyn, aby si predisla zacervenanym miestam ti odporúčam aloe vera dezodorant. ja ho tiez po holení pouzivam. je bez hlinikovych soli, co je pre nas zeny uplne bezpecne. vyborny na suche paty a vydrzi ti cca 6 mesiacov, cim usetris peniazky a neskodi tvojmu zdraviu

rebekasolcova
10. dec 2020

Ahoj ja mám problém stále keď sa holim tam dole ta sa mi spravia čierne bodky alebo vyrážky pri troche šťastia sa zarežem😒žiletku mám novú a neviem jak sa holiť či smerom rastu či proti rastu

rebekasolcova
10. dec 2020

@rebekasolcova holim sa ja každý druhý deň