Myslíte, ze gynekológovi bude vadiť ak budem mat na prehliadke týždňové strnisko?
Jemu je to úplne jedno aj keby si došla s copikom na spodnej ofinke. Účes ho nezaujíma
Absolutne nie, oni to vobec neriesia…
Doktor toho videl až až,nejaké strnisko ho určite nerozhodi
Áno nahlási ťa na hygiene .
🙂) milé... a co zeny, co sa neholia? ;) myslis, ze ich ani neosetri
Niekde som čítala, že gynekológom skôr "vadia" spotené ponozky. Tak si hod do kabelky čisté ponožky a budeš pokojná.
@dzulli1980 by som chcela vidiet 70 rocnu babku, ktorej robi gynekolog vysetrenie zdola :D
@isadoraisa a ako inak? Cez hrdlo?
@onedaynick hej cez tvoje! 70 rocne pochybujem ze este chodia, ak aj ano, tak vynimocne v tomto veku
@isadoraisa tak ja mám babku 76 ročnú a teda chodí pravidelne. Skôr narážala na to, že ako by im asi robil vyšetrenie, ak sa určite ťa staršia generácia neholi
@isadoraisa mozno chodia menej.. ale bezne su prijate na gynekologii na oddeleni. Cize ano, bezne robi gynekolog zenam vo vyssom veku vysetrenie zdola.
@majulino
@onedaynick dobre dobre, verim vam
Úprava ho zrejme zaujíma najmenej. Skôr mu záleží na tom, aby si sa nezabudla umyť
@isadoraisa nasej babicke v 85 rokoch. Potom lezala v nemocnici, operovali ju
@isadoraisa wtf, myslis, ze v dochodku zenam zrastie vagina a vsetko tam dolu prestane fungovat, ci co? Ved aj dochodkyne chodia normalne na preventivky a maju problemy rozneho druhu tam dolu. Ako ich podla teba vysetruje?
Mozes mat aj prales, gynekolog je zvedavy na tvoje zdravie . Na taketo vyšetrenie je dôležitá iba hygiena, uz sme zazili v cakarni ked spoluobčanku vyhodil zo slovami, ze nestaci len voňavka ,velmi bol rozčúlený, ze mu prišla neumyta🤮
@isadoraisa asi mam blbeho gynekologa- ma vzdy plnu cakaren dochodkyn, ked pridem na termin🙃🙃🙃🙃minule tam dokonca sedel 82-rocny par, dedko s babickou🤫
@isadoraisa aj sedemdesiatnicky chodia na preventivky, aj starsie. A aj tie mavaju problemy. A aj ich vysetruju tak ako mladice. Ci myslis, ze gynekologia je len pre mlade susky?
@monsterablue zamysliet sa mozu, aj zazartovat ale tym ich postoj k ucesu na spodnych partiach zacina aj konci. Uces ako taky, ich z profesionalneho hladiska nezaujima a ani neovplyvnuje kvalitu vysetrenia. 30 rokov dozadu gynekologovia vysetrovali cez prirodzeny porast a nic sa nedialo.
@isadoraisa s takým názorom sa ani nečudujem, že sme po 60 tke prvý v rakovine vaječníkov,maternice
@luccija viem tak ze cytologia a podobne veci sa riesia do 64, to je vsetko 🙂
jemu to bude podla mna fuk, ci prides oholena aleno nie. kedysi zeny vobec nepouzivali ziletky a aj v tejto dobe sa najdu zienky, ktore nie su zastankynami holenia, takze toto mu bude podla mna fakt jedno
@isadoraisa nádory rastú aj po 64. Aj infekcie sa vyskytujú po tomto veku. Majú padnuté maternice a pod. Normálne žasnem aké sú hlúpe niektoré mladé ženy.
@1ryba aj ja :D
Myslím, že mu bude stačiť, keď nájde otvor ... 😂😂😂
Dokým sa ma ako zo spodu dostať dnu tak im to vadiť nebude😂
Pre neho nie je dôležité, či máš/nemáš "baranicu", toho iné veci zaujímajú ... si myslíš, že také cca 70-čky sa tam dole holia, keď k nemu idú?