Holenie intímnych partií pred návštevou gynekológa

24. sep 2023

Myslíte, ze gynekológovi bude vadiť ak budem mat na prehliadke týždňové strnisko?

dzulli1980
24. sep 2023

Pre neho nie je dôležité, či máš/nemáš "baranicu", toho iné veci zaujímajú ... si myslíš, že také cca 70-čky sa tam dole holia, keď k nemu idú?

viestta
24. sep 2023

Jemu je to úplne jedno aj keby si došla s copikom na spodnej ofinke. Účes ho nezaujíma

anavixy
24. sep 2023

Absolutne nie, oni to vobec neriesia…

minenkak
24. sep 2023

Doktor toho videl až až,nejaké strnisko ho určite nerozhodi

zafir01
24. sep 2023

Áno nahlási ťa na hygiene .

simca06022011
24. sep 2023

🙂) milé... a co zeny, co sa neholia? ;) myslis, ze ich ani neosetri

ankare
24. sep 2023

Niekde som čítala, že gynekológom skôr "vadia" spotené ponozky. Tak si hod do kabelky čisté ponožky a budeš pokojná.

dadis
24. sep 2023

@ankare Presne to som chcela napisat 😆😆

isadoraisa
25. sep 2023

@dzulli1980 by som chcela vidiet 70 rocnu babku, ktorej robi gynekolog vysetrenie zdola :D

onedaynick
25. sep 2023

@isadoraisa a ako inak? Cez hrdlo?

isadoraisa
25. sep 2023

@onedaynick hej cez tvoje! 70 rocne pochybujem ze este chodia, ak aj ano, tak vynimocne v tomto veku

majulino
25. sep 2023

@isadoraisa tak ja mám babku 76 ročnú a teda chodí pravidelne. Skôr narážala na to, že ako by im asi robil vyšetrenie, ak sa určite ťa staršia generácia neholi

onedaynick
25. sep 2023

@isadoraisa mozno chodia menej.. ale bezne su prijate na gynekologii na oddeleni. Cize ano, bezne robi gynekolog zenam vo vyssom veku vysetrenie zdola.

isadoraisa
25. sep 2023

@majulino
@onedaynick dobre dobre, verim vam

domka222
25. sep 2023

Úprava ho zrejme zaujíma najmenej. Skôr mu záleží na tom, aby si sa nezabudla umyť

zuzap33
25. sep 2023

@isadoraisa nasej babicke v 85 rokoch. Potom lezala v nemocnici, operovali ju

diewcatqoo
25. sep 2023

@isadoraisa wtf, myslis, ze v dochodku zenam zrastie vagina a vsetko tam dolu prestane fungovat, ci co? Ved aj dochodkyne chodia normalne na preventivky a maju problemy rozneho druhu tam dolu. Ako ich podla teba vysetruje?

20erika07
25. sep 2023

Mozes mat aj prales, gynekolog je zvedavy na tvoje zdravie . Na taketo vyšetrenie je dôležitá iba hygiena, uz sme zazili v cakarni ked spoluobčanku vyhodil zo slovami, ze nestaci len voňavka ,velmi bol rozčúlený, ze mu prišla neumyta🤮

vevesh
25. sep 2023

@isadoraisa asi mam blbeho gynekologa- ma vzdy plnu cakaren dochodkyn, ked pridem na termin🙃🙃🙃🙃minule tam dokonca sedel 82-rocny par, dedko s babickou🤫

viestta
25. sep 2023

@isadoraisa aj sedemdesiatnicky chodia na preventivky, aj starsie. A aj tie mavaju problemy. A aj ich vysetruju tak ako mladice. Ci myslis, ze gynekologia je len pre mlade susky?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
25. sep 2023

@monsterablue zamysliet sa mozu, aj zazartovat ale tym ich postoj k ucesu na spodnych partiach zacina aj konci. Uces ako taky, ich z profesionalneho hladiska nezaujima a ani neovplyvnuje kvalitu vysetrenia. 30 rokov dozadu gynekologovia vysetrovali cez prirodzeny porast a nic sa nedialo.

luccija
25. sep 2023

@isadoraisa s takým názorom sa ani nečudujem, že sme po 60 tke prvý v rakovine vaječníkov,maternice

minenkak
25. sep 2023

@luccija presne,ako keby staršie ženy nemali zdravie a boli len prázdne bábky,tento tri dni tu ide zas tieto názory

isadoraisa
25. sep 2023

@luccija viem tak ze cytologia a podobne veci sa riesia do 64, to je vsetko 🙂

lidia73
25. sep 2023

jemu to bude podla mna fuk, ci prides oholena aleno nie. kedysi zeny vobec nepouzivali ziletky a aj v tejto dobe sa najdu zienky, ktore nie su zastankynami holenia, takze toto mu bude podla mna fakt jedno

1ryba
25. sep 2023

@isadoraisa nádory rastú aj po 64. Aj infekcie sa vyskytujú po tomto veku. Majú padnuté maternice a pod. Normálne žasnem aké sú hlúpe niektoré mladé ženy.

isadoraisa
25. sep 2023

@1ryba aj ja :D

daniela2202
25. sep 2023

Myslím, že mu bude stačiť, keď nájde otvor ... 😂😂😂

2006_1211
25. sep 2023

Dokým sa ma ako zo spodu dostať dnu tak im to vadiť nebude😂