Hnis po cisárskom

11. máj 2024

Ahojte. Na kraji rezu (cca 0,5cm), kde sa mi zaceluje rana, je tá diera biela a vyšlo mi trosku hnisu. Z tohto miesta mi išla hadička.
Môže tam byt infekcia? Neviem, či panikarit alebo to potierat betadinom a nechať zaceliť.

stellarstar
11. máj 2024

No a u Dr si bola?

trgypadl
11. máj 2024

Ahoj,neviem ako dlho si po cisarskom,ale zatial dezinfikuj Betadine a sleduj si to miesto ci nie ke opuchnute alebo zacervenane

autor
11. máj 2024

@stellarstar neviem ani, ktorému mam ísť. Ci gynekolog, obvodný alebo do nemocnice kde mi vyberali stehy

autor
11. máj 2024

Tu ranku mam potretú betadinom

trgypadl
11. máj 2024

Ku gyndosovi,ak mas doma peroxid 3% mozes pouzit aj ten,a hlavne vetraj to miesto

cakanka22
11. máj 2024

Ahoj, mne sa po cisárskom začali na jazve robiť takéto "otvory" hnisajúce, išla som do pôrodnice, kde som rodila 🙂 ja som to mala ale hrozné, tvoje ešte dobré vyzerá.. A mala som stafylokoka, brala som atb.

stellarstar
11. máj 2024

Gyn

alickapusinka
11. máj 2024

aj ja som mala až na 3 krát mi to dobre zošili .Dovtedy tiekol tiež hnis.je to zapáľ chod k lekárovi .Aby sa ti to neotvorilo ešte viac.

viestta
11. máj 2024

Ak si do siestich tyzdnov od porodu, tak do porodnice kde si rodila. Kludne chod aj zajtra

autor
11. máj 2024

@alickapusinka ale mne sa to neotvara. Je to miesto odkiaľ išla hadička a práveže sa to už zaceluje

alickapusinka
11. máj 2024

ale ak by to zaceľovalo tak by TI netiekol žiaden hnis .Máš tam zapáľ ja som mala tiež a poriadny. Na nič nečakaj hnis je nebezpečný.

autor
11. máj 2024

@alickapusinka ta diera bola raz taka 😊

lucia0211
11. máj 2024

Mne robili tiež cisársky a nemala som žiadnu hadičku a mala som samovypadavajuce stehy

autor
11. máj 2024

@lucia0211 nuž...u nás dávajú taky vývod,.kde odchadza zrejme zla zostatková krv

palicka
11. máj 2024

Kup si betadine a niekoľkokrát denne vytieraj.ak sa to nezasusi, smer lekar.

autor
11. máj 2024

@palicka ja si dávam betadine

palicka
12. máj 2024

Ak sa nesusi, sme lekar...mozno naozaj trena antibiotika... je to predsa len operacna rana,netreba to podcenit

tanuuulka
12. máj 2024

Mne tak dr po tretom cs kazal betadine. Telo "neprijalo" jeden steh.. rychlo sa ro betadinom upravilo.