Hnedý zapáchajúci výtok

cica255
10. jún 2017

Chcela by som sa spýtať som tehotná a mám zapáchajúci hnedý výtok mala som minule aj slabé kvapky krvi čo to môže byť? Ďakujem za odpoveď

gabona1
10. jún 2017

Možeš mať možno aj nejakú mykózu, alebo iný druh zápalu, radšej by som išla na gyndu, nech ťa pozrú...

alaguema
10. jún 2017

@cica255 ja nechápem...Fakt. Idem si niečo kuknúť do PC, otvorím koňa, zahryznem do kukuričky varenej a v tom čítam názov tvojho blogu. Prešla ma chuť na jedlo v tej sekunde a zamýšľam sa nad tým, čo majú v hlave ľudia, ktorí zakladajú podobné témy. Naozaj si myslíš, že ti tu niekto určí diagnózu??? Máš zapáchajúci výtok, vezmi do ruky telefón, objednaj sa u tvojho gynekológa s akútnym problémom, v deň D sa vysprchuj, daj sukénku, sadni do auta a pofrč ku gyndošovi, ktorý ti povie takmer presne, čo spôsobuje tvoj hnedý, zapáchajúci výtok. Naozaj s tým nemusíš oboznamovať pol Slovenska.

cica255
autor
10. jún 2017

Nik ti tu nekazal mi napísať komentár

mata128
10. jún 2017

@cica255 v pripade tehotensta by som zvazila pohotovost....nechcem ta strasit,mala nieco podobne aj kamaratka....nakoniec to bola silna infekcia,tri hodiny po navsteve lekara porodila v 25+3tt...takze za mna radsej 10krat zbytocne ako raz neskoro

ostorha
10. jún 2017

@cica255 Tak som narychlo poguglila nasla som tam otazky na ceskeho gynekológa a on tvrdi ze to bude nieco vaznejsie ako mykoza,bude tam pravdepodobne iny druh zapalu nejaka vascia sarapata,lebo obycajna mykoza ten zapach nesposobi,no ale samozrejme radi pacientkam sa co najrychlejsie objednat na gynekologii,lebo pricin moze byt viacero.Niektore zeny co tam pisali to mali ako nejaku formu menstruacie pri nepravidlenom cykle aj cysta bola spomenuta takze najlepsie cim skor nech to vidi odbornik.

zuzans258
10. jún 2017

ahoj, tiež som bola tehotná a sem tam som mala kŕče v bruchu a tiež som mierne špinila....nevenovala som tomu moc pozornosť, nazdávala som sa, že to je po styku normálne...lenže je som takto špinila aj potom....ku gynekologičke som s tým nešla hneď a čakala som ešte nejaké dni, lebo som bola objednaná.....no o bábätko som prišla ...moje telo sa ho snažilo vyčistiť a preto som aj špinila...takže ROZHODNE CHOĎ ku gynekologičke

maciatkolulu
10. jún 2017

@cica255 mas stvormesacneho syna, radis sa k januarovkam 2017 a si opat tehotna? Kebyze som na tvojom mieste tak pocas tehotenstva a akejkolvek nezrovnalosti medzi nozkami 😉 utekaaaaam k lekarovi, len sa tak prasi a najma pri tych par kvapkach krvi.... ok to zarucene nie je

zuzi0911
10. jún 2017

Pokial si tehu tak smer pohotovost,s tymto by som sa nezahravala,,,akekolvek spinenie,krv a zapach je potrebne riesit

usla35
10. jún 2017

Pocas tehotenstva a vlastne aj mimo neho by som vobec necakala a sla co najrychlejsie k doktrovi. Nechcem ta strasit ani nic podobne ale taketo veci vacsinou neznacia nic dobre, preto je lepsie ist k doktorovi co najrychlejsie aby nech to je cokolvek, sa to zachytilo co najskor. Netreba do podcenovat

cristi
11. jún 2017

lekari zvyknu upozornovat tehotne mamicky pri kazdej poradni, pri akychkolvek zmenach zdr.stavu zmysle krvacania,neobvykleho vytoku, bolesti brucha atd.sa ma mamicka dostavit do ambulancie resp.na pohotovost.Dufam,ze ta o tom tvoj lekar poucil.Podla tvojho profili cakas uz druhe diera, tak by si mala byt v tychto veciach uz zbehlejsia....a nikto ti tu zotpovedne nenapise,co to moze byt...to ti povie len lekar po riadnom vysetreni, ani skusenosti inych zien ti nepomozu vyriesit tvoj problem s vytokom,ten len tak nezmizne...

cica255
autor
13. jún 2017

Áno ja viem... Ale troška sa hanbím keď to zapácha ... A pri prvom dieťati som toto nemala takže to iba teraz ale môže to byť aj zamknutý potrat som čítala

zuzi0911
13. jún 2017

@cica255 hej zamlknuty potrat je ked dietatku nebije srdiecko no je stale dnu,,,nemas sa zaco hanbit dr tam je na to aby ta pozrel,,cize tak ci tak musis ist

ankare
13. jún 2017

Ako si dopadla u Dr.?
Silno držíme palce!

cristi
14. jún 2017

naozaj sa nemas preco hanbit, cim skor s tym pojdes k lekarovi, tym lepsie pre teba i tvoje dietatko. Je to skor o zotpovednosti nie o hanbe.

zuzinkavivien
18. júl 2020

@zuzans258 presne, mne sa stalo to isté... Treba rýchlo ísť na gyndu!