Hnedý výtok s krvou - mala ste to niektorá?

nina004
24. jan 2019

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať či má niektorá z vás skúsenosť s hnedým výtokom, sem-tam aj nejaká krv pomedzi to, ale všetko v malom množstve tak na jednu intinku. Niekde som sa dočïtala, že by to mohla byť predzvesť menzesu, začalo to akurát v deň, kedy som čakala menzes(len ja ho mám strašne nepravidelny, tak vždy len tápem). Akurát pri menzese ma vždy bolieva brucho tak, že odpadávam alebo jem ibalgin a tetentokrát mi je úplne dobre, bez bolesti. Robila som si už aj tri tehotenské testy, ale aj tie su negatívne. Nemá s tým niektorá z vás skúsenosť? Mám to tak už 4.deň a ch ela by som vedieť kedy by to mohlo skončiť. Ďakujem za každú radu 🙂

pininka
24. jan 2019

Mne sa to teraz dialo ,že medzi menzesom som mala takýto výtok. Išla som na gynekológiu, ale vtedy som to už nemala, tak ani doktorka nevedela,ale kázala mi prísť ak ten výtok opäť budem takže aj tebe odporúčam ísť teraz tam, aby vedeli čo. Môže to byť cysta, ale aj na trhu test mohlo byť ešte skoro.

nina004
autor
24. jan 2019

@pininka ďakujem. Ja som bola minuly týždeň na prevencii na gynde a doktor povedal, že je všetko vporiadku. Tak ma to práve prekvapilo. Nikdy som to nemala.

simsalabim
24. jan 2019

@nina004 ja mavam take spinenie 1-2 dni pred menzesom skoro vzdy, vraj to sposobuje nizka hladina progesteronu a suvisi to aj s vekom (zacalo mi to az okolo 40ky). Ale raz sa mi stalo nieco ako popisujes - spinila som takto tyzden pred menzesom (mam ho pravidelny), vytok bol miestami az cierny a ked menzes prisiel, bol mimoriadne bolestivy. Bola som aj na gynde, samozrejme, bez nalezu, lekar to uzavrel ako poruchu cyklu. Uz je tomu niekolko rokov a nikdy sa mi to nezopakovalo. Problemy nemam ziadne.

nina004
autor
24. jan 2019

@simsalabim čakám či menzes nepríde, ale zatiaľ nemám žiadne bolesti ako obvykle. Kedď to nejprejde, tak zájdem na gyndu budúci týždeň.

ufatess
24. jan 2019

Tiež som také mávala a postupom času to odznelo všetko samo. Neviem, ale mne to prišlo zakaždým tak, že to je proste stav pred menzesom a hotovo

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz