Hnedý výtok s krvou

claire555
1. aug 2021

Ahojte dievčence chcem sa vás opýtať, že či ste mala niektorá už niečo podobné. Pred týždňom mi skončila ms ktorá mi meškala cca 2 týždne a pred dvoma dňami som objavila ráno na nohavičkách hnedý výtok s krvou poobede to bol už len slabo hnedý výtok ktorý trval až do dnes a dnes ma od obeda pichá v oblasti pupka neviete o čo môže ísť? Ku gyn som objednaná až na stredu, tak preto sa pýtam Vás, že či ste sa niektorá už nestretla s niečím podobným. Ďakujem za vaše odpovede. ( komentáre typu: "o čo ide ti povie gynekológ" Sem ani písať nemusíte, to viem. Preto som sa k nemu aj objednala, len má zaujíma, že či mala niektorá niečo podobné a, že čo jej potom gynekológ zistil aby som aspoň zhruba vedela, že či sa mám obávať ale to nie je nič vážnejšie.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuliennka1
2. aug 2021

mne sa nieco podobne stalo, antikoncepciu neberiem, tiez som mala taketo kvazi krvacanie mimo cyklu, gyn. mi povedal, ze to mam dalej sledovat, ak by pretrvavalo, mam sa prist ukazat ale ze to nie je nic vazne, niektorym zenam sa to pocas cyklu semtam moze stat, nema to vaznu pricinu.
Mne sa to stalo len raz, tiez ma to vyplasilo. Ale nic vazne to nebolo, nepamatam si to uz uplne presne, ale cca v strede cyklu zrazu hnedocervena krv, nebolo jej vela, stacila intimka, do toho pichanie v podbrusku,.. a potom to zmizlo.
Nevie sa, z coho to moze byt, ale stava sa to.

luci_ba
2. aug 2021

@claire555 raz dávno som tiez zacala krvacat v strede cyklu, proste akokeby o 2 týždne skôr. Dr. ma ukludnil ze proste to sa občas môže stat. Je ale fajn ze si objednana, aspoň ta prezrie.

claire555
autor
2. aug 2021

@hazelgracegus nie neberiem.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
claire555
autor
2. aug 2021

@zuzuliennka1 tak to mi odľahlo.

claire555
autor
7. aug 2021

Ahojte, keďže som bola objednaná ku gyn. ale nakoniec som k nemu našla lebo som musela odcestovať do práce, tak sa Vás potrebujem na niečo opýtať... V noci keď som išla na toaletu tak som mala na nohavičkách krv a dnes ráno už len hnedé špinenie, to už asi nebude tak úplne v poriadku však?

zuzuliennka1
7. aug 2021

@claire555 😓 vsak chod za gynekologom, co my tu mame vestecke gule??
sorry ale pisala si sem 2.8., dnes je to 5 dni, nezmizlo to, krvacala si….
ako som pisala - mne sa to napr. stalo ale asi o 3 dni to zmizlo, co nie je tvoj pripad.
Moze aj nemusi to v tvojom pripade byt fakt nieco vazne