Ahojte,mam taky problem,meska mi menstruacia 19 dni ,a uz 3 den mam hnede vytoky 🤷🤷 robila som si test a vysiel negativny 🤷 Nemate niektora s tym skusenost co to moze byt ?? Mam cyklus 31- dnovy,qle naposledy bol 28-dnovy..Dakujeem
@veronika33312 test si si robila az dnes? mohlo to byt aj biochemicke :( tam potom HCG klesne test ho uz nezachyti a zacina to spinenim
tiez by som bola povedala, ze by si mala par dni este pockat, mzno sa ti takto rozbieha menzes, niekedy sa to proste stane
@petamich test som si robila asi 3 dni dozadu 🤷🤷
@nelca0510 je to divne lebo ma vobec nic neboli,zvykli ma prsia boliet pred kramami a teraz vobec nic..
Skúšala si ešte jeden test? Mne sa niekedy stavaju takéto divne veci ale zistila som že stresovanim sa to len zhoršilo. Ber do úvahy že je korona a každý je z toho úplne v riti. Menštruacia na to vie veľmi reagovať 👌🏽 Ak ti aj po skončení toho špinenia vyjde test negatívny tak je mala šanca aby si bola tehu. Inak hnedé špinenie niekedy znamená že sa len telo zbavuje staré krvi a za chvíľu začne normalna menštruacia. Ak berieš antiku tak je to úplne normálne. Hlavne sa nestresuj❤️
@dominicka28 skusala som aj dalsi test a vysiel negativny....a vytoky mam stale 🤷 jedine ovulacny test mi vysiel slabo pozitivny ...ak nedostanem na dalsi termin kramy tak budem musiet ist k doktorovi
@veronika33312 ovulacny ti je pred menzesom na 2 veci. Vyckaj času, rozbieha sa menzes
@nelca0510 menzes stale neprisiel,cize nechavam to zatial tak...ak nepride na dalsi termin pojdem k doktorovi.
Ahojte mam taky problem uz 16 dni mi meska menstuacia a zacal mi taky cudny hnedy vytok test som si este nerobila mam len cudne nevolnosti po jedle a caste mocenie
@kikuskokyova112233 treba si spravit test 🤷♀️ mozes byt tehotna a spinis alebo to bolo biochemicke a spusta sa menstruacia
@petamich neviem je to vytok do hneda bez zapachu
@kikuskokyova112233 podla opisu vytoku ti nikto nic nepovie 🙂 sprav si test a budes mudrejsia
@petamich test som si robila vysiel nevativny
Môže sa rozbiehať menzes. Vyckaj času..