Hnedý výtok

18. dec 2024

Ahojte. Potrebujem poradiť, či niektorá mala niečo podobné a čo to značilo. Dnes mám dostať menštruáciou. Včera mi začal tmavšie hnedý výtok. Myslela som, že sa mi rozbieha, pretože pri jednom utretá som mala aj kusok bledocerveného. V noci som nemala nič a teraz cez deň mám zasa len slabo hnedý výtok. V nedelu mi aj začala nejaká viróza, tak neviem či to môže aj tým byť. (Zvýšená teplota, hnačka, kŕče a bolesť žalúdka) dnes už nemám hnačku ani zvýšenú teplotu, len má boli žalúdok vždy keď niečo zjem a hlava.

lb1984
18. dec 2024

Tak ja som mala niečo podobné min mesiac. Hnacka, potom spinenie 3 dní spatne mi bolo ale ze dosť, bola som u Dr všetko OK. Len mi moje dni prišli o 2 tyzdne neskôr. Teraz už 3 deň znova hnacka tak čakám ze ci to bude rovnaké alebo už netuším ci som 2 krát schytila to isté alebo pre zmenu aby mi nebolo ľúto niečo iné. 🤦‍♀️

gretulienka156
19. dec 2024

Ahoj, uz som to mala viackrat. Ak mas namiesto menzesu hnedy vytok, hnede spinenie, slabe hnede krvacanie, mozes byt bud tehotna, mozes mat syndrom polycystickych vajecnikov, endometriozu, cystu na vajecniku, alebo inu poruchu cyklu, ak sa to zopakuje len jeden mesiac a potom uz budes mat normalnu periodu, netreba sa bat. Ale ak to budes mat aj nasledujuci mesiac treba sa urcite nechat vysetrit. Mne tak nasli cystu ktoru mi museli operovat.
Taktiez to mozes mat len kvoli tej viroze ktoru spominas a zachvilku sa ti normalne rozbehne menzes 🙂

tetapetra
19. dec 2024

Nemôžeš byť tehotná?

autor
19. dec 2024

@gretulienka156 ahoj. Ďakujem ti za odpoved. V pred 6 rokmi som mala raz cystu, ale sama zmizla, tak verím, že nebudem mať nejaký problém. Dnes som ráno pri utretí už mala aj krv. Tak možno to je vážne chorobou. Uvidím, ako to bude pokračovať, či ešte budem krvácať alebo nie

autor
19. dec 2024

@tetapetra možnosť tam je. Nepoužívame antikoncepciu

tetapetra
19. dec 2024

Mňa napadlo hniezdenie, aspoň ja som tak mala

autor
19. dec 2024

@tetapetra aj si potom krvacala alebo len ten výtok bol?

tetapetra
19. dec 2024

V 8tt sa to zmenilo na mierne krvácanie, takže som bola do 3m na PN. Potom už bolo dobre

gretulienka156
20. dec 2024

Je mozne ze mas zasa cystu. Ja to mavam vzdy ked sa cysta zväčši.