Ahojte chcem sa vás spýtať máte niektorá skúsenosť s hnedým výtokom ? V máji som vysadila HAK a od 31.7 až doteraz mám spinenie TT vyšli negatívne neviem čím to môže byt spôsobené trvá to už dosť dlho na gyndu sa chystám stredu
Je mozne ze to je hormonalneho povodu.teda nerovnovahy. Ja som po vysadeni HAk nemala 2 roky ms:( Urobil ti doktor hormonalne testy?
@meredith83 U mna to bolo tak ze po vysadeni antikoncepcie bolo vsetko v poriadku a az casom prisli problemy. Normalne som neverila, ze to moze byt s nej ale doktorka mi to velmi rychlo vysvetlila, ze telo sa z toho dostava niekedy aj dva az tri roky
@norikaro No bohuzial mne to maskovalo PCOS a mala som to brat len 6 mesiacov a nie 5 rokov ako som to brala. Ja som mala 2 mesiace po vysadeni vsetko"ok" len ms nechodila. Potom to zacalo akne, chlpy na tvari. Isla som na hormonalny test a testosteron bol skoro 3 krat viac ako mal byt:( Takze tak. Uz by som HAK nebrala a neodporucila by som ju. Ja som ju nielen preto prestala brat kedze som zacala mysliet na deti ale aj kvoli tomu ze som mavala dost silne bolesti hlavy urcite dni cyklu:(
@meredith83 idem k nemu až v stredu tak som zvedavá hádam to nebude nič vážne 😟
Nakoniec mi dal norethisteron a duphaston všetko je vraj ok len to treba naštartovať 🙂
@sissahh tehotná niesi?