Hnedý výtok 3 dni po skončení menzesu

lele99
15. apr 2018

Dobry den. Potrebovala by som poradit. Mam 23 rokov, pred 3 dnami mi skoncila menstruacia, ktora trvala priblizne tyzden (priebeh nebol nijako zvlastny). Dnes som zacala divne spinit, je to hnedasty vytok. Nikdy predtym sa mi nic podobne nestalo, preto neviem co si o tom mysliet a pravdupovediac ma to trochu aj vystrasilo. Citala som rozne prispevky a nasla rozne vysvetlenia pre tuto situaciu. Pred dvoma dnami sme mali s partnerom nechraneny sex, samozrejme partner si daval dostatocny pozor aby nic neskoncilo tam kde nema. Myslite ze je to normalne? Ma s tym niekto podobnu skusenost? Bola by som vdacna za kazdu odpoved. Vopred dakujem.

lilyianka
15. apr 2018

@lele99 ovulacia?

pininka
15. apr 2018

@lele99 tehu byt podla mna nemozes, skor to moze byt este nejake docistenie,resp nejaka infekcia, ktora sa takto prejavila.

zemislava
15. apr 2018

tiež som toto riešila s gynekologom a povedal že to je normalne dočisťovanie a pokiaľ to nespravadzaju žiadne bolesti alebo svrbenie tak sa niet čoho obávať

lele99
autor
15. apr 2018

Viem, ze vsetky sme ine ale ovulacia by mala nastat v polovici cyklu, nie paru dni po menstruacii. Najviac ma zneistuje fakt, ze nikdy predtym som taketo priznaky nemala... Citala som ze spinenie ze mozne aj pri uhniezdovani, je ale mozne aby sa to dialo 2 dni po pohlavnom styku? Tehotenstvo mi momentalne nepripada do uvahy, tak dufam , ze to to nebude.

lele99
autor
15. apr 2018

Zijem v zahranici kde je velmi tazke vybavit si prehliadku hned, pravdepodobne by som cakala paru tyzdnov. Myslite ze by som s tym mala utekat ku gynekologovi?

pininka
15. apr 2018

@lele99 ja by som neutekala,ale este pockala,co bude dalej. Ak zacnes mat ine priznaky zrob si neskor test, ale ako som pisala,tehu podla mna nemozes byt, jedine ze ste zahniezdili minuly mesiac. Moja suseda mala este teu mesiace normalne menzes a uz bola tehu.

lele99
autor
15. apr 2018

@pininka dakujem za odpoved. Dufam, ze to prejde a nebudem sa tym musiet trapit.

ukulela
15. apr 2018

@lele99 ovulacia v idealnom pripade v polovici cyklu - teda na 14ty den 28 dnoveho cyklu. Ty si mala ms 7 dni, plus 3 dni - to uz je desiaty den cyklu. rata sa to od prveho dna ms. v poho to moze byt ovulacia. k uhniezdovaniu - to nenastava dva dni po pripadnom oplodneni.
ku nechranenemu sexu - partner si moze davat pozor kolko chce. moze tu byt milion zien a zaprisahavat sa, ze ich chlap si vzdy dal pozor, ked bolo treba a nic sa nestalo - a po svete behaju miliony deti, ktorych otec si "dal pozor" ... nechcem deti = chranim sa!!!
ku spineniu - moze to byt aj to docistovanie, paniku by som nerobila.

bona_dea
15. apr 2018

že ovulácia nastáva v polovici cyklu je nezmysel. Ak máš kratší cyklus, alebo zrovna tento bude kratší, kľudne to môže byť ovulačné krvácanie. S tehotenstvom to v tomto prípade určite nemá nič spoločné

zuzanka.zuzu
15. apr 2018

nechcem nejako zľahčovať tvoje problémy, lebo jeden nikdy nevie.... ale keby si mávala "reálne" problémy, čo tu mnohé majú, tak nejaké špinenie ťa ani nevzruší. možno si len prechladnutá? ťažko povedať, veď keď prídeš na SK tak zbehni na gynu.

alobalka
20. apr 2018

@lele99 kľudne môžeš byť tehotná

katulienkax
22. apr 2018

Ja mávam posledné roky ms tak ze tri dni krv , dva dni uplne ze nic a potom zas 2 dni krv. Takze to ze si mala doteraz ms prefektnu neznamená ze sa časom nezmení. Ja som mávala aj take ze aj 5 dni po skončení ms som mala hnedý výtok. Nikdy sa nic nezistilo, proste hormóny blbnu niekedy. Mávala som aj 40 dňové cykly a napriek tomu som nemala problem otehotniet.

chvostik1
24. mar 2019

Ahojte dievcata. Neviem ci je tema este aktualna, ale skusim.. Mozno sa niekto najde. Mam 28 az 29dnovy cyklus (ako kedy). Tento mesiac som mala velmi zvlastnu menstruaciu (je pravda, ze som tento mesiac bola skoro dva tyzdne nachladnuta ale velmi neverim, ze by to malo nejaky suvis). Trvala dokopy 4dni s tym, ze v posledny alebo predposledny den (uz si zo stresu nepamatam) som mala par hodin cistu vlozku. Ide o to, ze vcera, 4 dni po skonceni menstruacie som si vecer nasla "znacku" s krvavym spinenim (nikdy predtym som to nemala) . Po utreti bol papier cisty, dala som si vlozku, ze ak budem spinit dlhsie, ale vlozka bola rano cista. Nemala som a ani nemam ziadne bolesti, predvcerom slabe svrbenie ale do hodinky to preslo. K gyndosovi sa dostanem az v piatok. Viem, ze tu nie ste lekarky, ani nemate vestecku gulu len by ma zaujimalo ci niektora nezazila to iste alebo aspon podobne aby som sa aspon trochu ukludnila pretoze uz myslim na najhorsie. Dakujem vam za rady.

anonym00000
12. júl 2022

@lele99 ahoj, stará téma ale prešlo to?

lienuska2023
25. júl 2023

Dobrý deň,
Mám 12rokov a
13.7som prvý krát dostala ms trvala mi 12dni a deň neskôr som dostala silno tmavý čierny vyzok.A chcela som sa opýtať že či potrebujem šiť ku ginekologovy.Vopred ďakujem