Dobrý deň, už tretí mesiac mám pár dní po menštruácií ako keby "hnedé špinenie". nebolí a nepáli ma nič, ale predtým sa mi to nestalo. Začalo sa to po tom ako som doužívala Entizol, mohlo by to byť aj z toho? nechcem hned utekať k doktorke lebo iné problémy nemám. máte s tým niekto skúsenosti? dakujem 🙂 (kategoriu si nevšímajte, nevedela som, kam to zaradiť 🙂 )
Mne MS vzdy takto zacina aj konci...pytala som sa na to dr. a vraj je to ok. Ze keby ma to nejak velmi otravovalo, tak to vie poriesit nejakymi hormónmi, co ja zatial nechcem.
@s_a to je v pojo.starnes sa ti meni aj telo.ja som to kedysi nikdy nemala a neskor uz stale.
@seahorse27 no tak nie je to bohviečo vyše týždňa mať v podstate "menštruáciu" :D ale tak radšej ako sa tabletkami zbytočne dopovať 🙂
@lucinka511 tak to som nečakala, že to už budem mať ozaj tak stále 😖
Je to normalne, ja to tak mam uz dlho, mam menzes v podstate takmer tri tyzdne. Lekar vravel, zze hormonalne sa s tym da daco, ale to az casom poriesim. Je to dost neprijemne. Ale nezabijem sa pre to.
@s_a Ono to ide s vekom a mne dr. hovoril, ze hlavne po pôrodoch sa to takto zvykne zmenit...mne sa to tiez zacalo po prvom porode.
@seahorse27 tak ja som ešte nerodila zatiaľ 🙂 ale tak asi to bude tým vekom :D som si najprv myslela že to bude tým entizolom lebo ked som ho dobrala tak sa mi to prvý krát stalo ale už sú odvtedy tri mesiace a opakuje sa to tak už si na to asi len zvyknúť 🙂
@s_a niekedy za to moze aj stres alebo vycerpanie organizmu.ved ak to neni zdraviu zavadne tak to neris.prezijes☺
Nemyslim si,ze je to nieco vazne..mne vzdy menzes konci len takym hnedym spinenim..ked si to doteraz nemavala,mozno len trocha rozhadzane hormony..uvidis kedy to prejde