Ahoj prosím vás piatok 13mi začala ms ale začala strasne slaba celi deň na druhý deň bola silnejšia a na trety den nič iba také hnede spinenie predtým som to nemala čo si myslíte ďakujem za každú odpoveď
@nikolet1992 Ak by sa to opakovala na ďalší mesiac alebo pokračuje silné spinenie určite by som navštívila gynekológa môže to totiž byť dôsledok buď antikoncepcie,hormonálne zmeny,ovulácia alebo cisty na vaječníkoch...
Tehotna byt nemozes?
@zuzanna33 antikoncepciu nepoužívam
@gertys neviem
@nikolet1992 skus si kupit test. Zato nic nedas
@gertys skúsim no
@nikolet1992 daj vediet 🙂
@gertys áno zajtra kúpim no uvidíme a dám vedieť ďakujem za rady
@nikolet1992 oki. Napadlo mi to len preto ze som to uz u par bab videla kedy mali len take spinenie a nakoniec zistili ze je to tehotenstvo. Takze je to jedna z moznosti
@gerty no skúsila som je slabucka skúsim o 2-3dni ďalší
@nikolet1992 máš slabú druhu čiarku na teste?
@gertys ano aj ja som to zazila v aprili..ako mi skoncila ta cudna “MS”,nedalo mi to a spravila som test a pozitivny..uz som v 9tt..
@ankare ano a dosť je slaba ale je ju vidno ale slabucka je ale skúsim o dva tri dni ale ten clean blue
@nikolet1992 urcite skus predbezne gratulujem 🙂
@gertys ďakujem ale nechcem sa do predu tešiť
@nikolet1992 chaoem to 🙂 ja som taku ciarku mala 8 dni do ms. No ja som mala ovulaciu par dni po skonceni ms. Pekne silnie. Tiez vravim ze kym mi lekar nepotvrdi ze bije srdce mi su 2 ciarky nanic.
@gertys myslíte že je tam niečo
Myslíte že kanalik alebo sa podarilo
@nikolet1992 no pidi duch tam je. Ake su to testy? Sla by som urcite do digi. Ak je to pepino tak tie si nekupuj maju malo farbiva. Clear blue je istota kedze tam nieco je ak si tehotna ukaze ti aspon 1-2. O 2 dni sprav dalsi. Cisrka musi silniet. Ak by nesilnela nastupi oneskorena ms 🙂
@gertys toto sú testy tie čo aj hore a čiarka je o niečo silnejšia ako na prvých čo som sem nedala lebo na foto by ich nebolo vidno
@gertys ms som mala tento mesiac iba troj dnovu a uplne inú ako mavam
Je tam ciarka ale velmi slaba. Urob si digi. Ten ti ukaze urcite. Ked ciarka bude silnietkazde 2 dni si zehotna. Ak nebude tak je to biochemicke a ma nastupi s oneskorenim a vyplavi to z teba. Mohla si mat kludne posunutu ovulaciu nikeedy az pred ms takze to tak aj vychadza 🙂
@gertys ale ja som ms mala ale iba take spinenie tri dni trvala majú pepino testy málo farbivá
@nikolet1992 ano take menstruacie su tiez niekedy priznakom tehotenstva ale nemozem povedat ze vzdy moze sa za tym skryvat aj iny problem. Nezmyselne pepino testy ktore nie su kvalitne maju malo farbiva a casto duchuju. Alebo si kup mama test. Ja osobne som top spokojna s testom plus lekaren. Preco si vlastne nekupis poriadny test alebo neskocis rovno k lekarovi?
ze si mala kratsiu menstruaciu 🤷♀️