Hnačky striedajú zápchy

veronika3991
12. dec 2017

Ahojte. Mam taky haklivy problem s vyprazdnovanim. Uz nejaku dobu sa u mna strieda zapcha, kedy nemozem ist na toaletu aj niekolko dni... a ked to prejde, tak zacnem hnackovat. Takto sa to strieda uz hadam aj polroka, neviem co s tym a uz sa dost bojim aj zajst k lekarovi, ze to je nieco vazne. zaroven mi je aj neprijemne o tom s niekym hovorit... Nemate s tym niekto skusenosti?

siab
12. dec 2017

Nemusis sa ale bat toho najhorsieho, to co pises je typicke aj pre syndrom drazdiveeho creva. Moze to byt totiz vsetko v hlave, aj ked sa to mozno nezda... a vyskusala si uz probiotika alebo nieco?

sosovica
12. dec 2017

Navštív doktora urcite najlepšie gastro.Prekonaj strach lebo sa nedozvieš čo ta trapi a čo to spôsobuje.Držim prsty

annamari4
12. dec 2017

U mňa sa tak prejavovala celiakia,skús si kúpiť test v lekárni,a nemusíš ani na hadicu,u mňa sa to zisťovalo 2roky až som bola na Tom dosť zle.ale za mňa určite k obvodnému a výmenný lístok na gastroenterologiu

sandral
12. dec 2017

Presne môj prípad = intolerancia laktózy a stres. Skús zmeniť stravovacie návyky, Magnézium a neriešiť všetko sama a za každého.