Ahojte,bola som tehotna,mala som bolesti a zimnicu,lekari si mysleli ze mam mimomaternicove tehotenstvo,rozhodli sa laparoskopicky odstranit vajičkovod,keď ma otvorili zistili že sa jednalo o klasicke a nie mimomaternicove tehotenstvo,vyčistili ma,prisla som o bábo,povedali mi ze mozem byt rada ze nie o vajecnik,vysledky z histologie boli zlé,vraj patologicke tehotenstvo,plod sa zle vyvijal,odumieral a bola by som potratila skor ci neskor,teraz mam problem s tym ze mam hnacku,neviem ci to ma suvis s danym vykonom ktory bol na mne vykonany ale rada by som vedela vas nazor,ktore ste si tym presli ci je to normalne,som stale v nemocnici ale nechcem im to povddat lebo zajtra mam ist uz domou a nechcem si pobyt koli hnacke predlzit,moze mat hnacka suvis s čistenim maternice po patologickom tehotenstve?Za odpovede dakujem...Dada
@zdychavska ahoj, ja som mala po kyretáži a narkóze stredne silnú hnačku v deň narkózy a ešte deň potom. Pýtala som sa na to gynekológa - v mojom prípade to bola zrejme reakcia na narkozu a bolo to v poriadku, ale byť tebou - určite to spomeniem lekárovi.