Hnačka a menštruácia

28. jún 2024

Aj vy to takto máte? Ja som prvý deň menštruácie úplne neschopná. Celý deň ležím v kŕči, alebo hnačkujem. Naozaj by nám ženám mohli schváliť to menštruačné voľno. 😪

h2
28. jún 2024

Menštruačné voľno? Ako žena veľmi dúfam, že nič také neschvália.

dadka1997
28. jún 2024

@h2 ako žena, asi nevieš, co to je mať silné bolesti, keď žena až kolabuje ..
@anonym nie som za to, aby to zaviedli, bolo by to zneužité, nie každá má take bolesti iba jeden deň

h2
28. jún 2024

@dadka1997 Toto len zvýši diskrimináciu žien na trhu práce. Zamestnávateľ sa nebude pýtať na pohovore, či žena má silné bolesti počas menštruácie a bude využívať menštruačné voľno. Radšej rovno uprednostní chlapa.

brrunetkaa
28. jún 2024

Kedysi som to tak mala aj ja. Sedela som sucasne na WC s hnačkou a krčmi a v rukach si drzala vedro lebo ma napinalo na zvracanie pripadne som aj zvracala. Do toho navaly tepla a hned za tym zimnica. Topka 👌 Potom to z nicoho nic prestalo. No vlastne hned jak sme sa rozisli s ex paradoxne haha 😀 teraz uz ,,len” bolest co tlmim flectorom…Keby menstruovali chlapi uz davno by sa to riesilo…esteze mam pracu v ktorej jw moznost HO

bobrina1
28. jún 2024

@h2 ty asi nemas bolesti, ze musis ist kazdy mesiac na PN.

h2
28. jún 2024

@bobrina1
@dadka1997 Prepáčte, dievčatá, ale stavy, že žena kolabuje a musí ísť na PN, nie sú normálne, takže neviem, prečo by kvôli nim mali paušálne všetky ženy teraz mať nárok na menštruačné voľno. A áno, tiež som si v mladosti užila počas menštruácie také stavy, aké neželám nikomu. Napriek tomu som proti menštruačnému voľnu pre všetky ženy. Z dôvodu, ktorý som uviedla vyššie.

dadka1997
28. jún 2024

@h2 keby si poriadne čítala, tiež som napísala, ze som proti tomu... a su to normálne stavy, nie kazda hned chce do seba cpať antikocepciu len aby jej upravila cyklus ..

liusa82
28. jún 2024

keby je to len počas ms.Ale už pred nimi niekolko dní je to o ničom.Aspoň pre mňa.V nedelu mám dostať a je mi tak zle akoby som ich už mala.Spodok ma bolí ako koňa.Pri tom cyklus mám všetko ok aj bez antiky ako švajčiarske hodinky.Tiež by som nepchala do seba chémiu zbytočne

sisska96
28. jún 2024

No kto ma také problémy nech rieši s lekárom a nie každí mesiac na PN. Kto by zamestnával potom tú ženu. NIKTO

h2
28. jún 2024

@dadka1997 Prečo máš pocit, že som nečítala poriadne? Celkovo si na mňa reagovala 2x a obidva razy nepríjemne. Tak neviem, čo som ti také urobila, keď so mnou v podstate súhlasíš.