Aj vy to takto máte? Ja som prvý deň menštruácie úplne neschopná. Celý deň ležím v kŕči, alebo hnačkujem. Naozaj by nám ženám mohli schváliť to menštruačné voľno. 😪
Kedysi som to tak mala aj ja. Sedela som sucasne na WC s hnačkou a krčmi a v rukach si drzala vedro lebo ma napinalo na zvracanie pripadne som aj zvracala. Do toho navaly tepla a hned za tym zimnica. Topka 👌 Potom to z nicoho nic prestalo. No vlastne hned jak sme sa rozisli s ex paradoxne haha 😀 teraz uz ,,len” bolest co tlmim flectorom…Keby menstruovali chlapi uz davno by sa to riesilo…esteze mam pracu v ktorej jw moznost HO
@bobrina1
@dadka1997 Prepáčte, dievčatá, ale stavy, že žena kolabuje a musí ísť na PN, nie sú normálne, takže neviem, prečo by kvôli nim mali paušálne všetky ženy teraz mať nárok na menštruačné voľno. A áno, tiež som si v mladosti užila počas menštruácie také stavy, aké neželám nikomu. Napriek tomu som proti menštruačnému voľnu pre všetky ženy. Z dôvodu, ktorý som uviedla vyššie.
keby je to len počas ms.Ale už pred nimi niekolko dní je to o ničom.Aspoň pre mňa.V nedelu mám dostať a je mi tak zle akoby som ich už mala.Spodok ma bolí ako koňa.Pri tom cyklus mám všetko ok aj bez antiky ako švajčiarske hodinky.Tiež by som nepchala do seba chémiu zbytočne
No kto ma také problémy nech rieši s lekárom a nie každí mesiac na PN. Kto by zamestnával potom tú ženu. NIKTO
Menštruačné voľno? Ako žena veľmi dúfam, že nič také neschvália.