Hlienový výtok

20. okt 2023

Ahojte baby, trošku taká intímna téma… ale možno mi viete poradiť. Som 8 mesiacov po porode, mám aj menštruáciu už mesiac po porode.. presne v čase ovulácie +\- mávam strašne nechutný výtok hlienovity, ale az také kusy… nezapácha nemá ani sfarbenie ale tým že sú to fakt také väčšie čiastky tak je to dosť hnusne. No a vsade som sa aj Dočítala že čo sa týka ovulácie tak mávajú iny výtok. Nemám žiadne ine problémy ani bolesti, ani svrbenie ani nic ine všetko je ok a mimo tohto casu tiež nic ani iny výtok. Je to ok máte to tak aj niektorá ina?
Dakujem

hendikep
20. okt 2023

je biely? a ake velke “ kusy” akoze?

autor
20. okt 2023

@hendikep skôr priesvitný by som povedala a prirovnala by som to ako keď odchádza hlienova zátka v takých kusoch také nieco

hendikep
20. okt 2023

fuha tak to je zvlastne , ze take mnozstvo ale zas priesvitnost sedi k tomu ked prebieha ovulacia .. len ten ovulacny je skor tahavy

zuza265
20. okt 2023

Podla mna je to normalne. Mas ho mozno viac nez bezne zeny. Ale ja som ho mala napr hodne, ked som brala vitaminy. Neberies nic?

autor
20. okt 2023

@zuza265 nie nic iba lieky na štítnu žľazu 🤷🏻‍♀️

ivangeline
21. okt 2023

No ak je tahavy...moze byt aj nepriesvitny a aj vela. Vzdy je to normalne a prirodzene..

zuza265
21. okt 2023

V case ovulacie to naozaj ma niekto, ze nevie a ma v podstate sucho a niekto ma hojny vytok. Pokial nie je problem (ako si pisala, ze nesvrbi, nezapacha, neboli), tak by som pockala normalne do prehliadky. Moze to byt aj tym, ak vela pijes - cokolvek.