Ahojte, som 39+2tt a už asi 3-4 dní pociťujem, vlhké nohavičky/z tehu vytokom mam problém už od začiatku, že je taký vodovy/ na poradňu mam ísť v pondelok..A včera k večeru som si našla niečo na nohavičkách, taký maličký ako keby hustý výtok,,sopeľ,,, a dnes ráno trochu väčší..môže to byť hlienova?že mi takto postupne odchádza?,,nepocitujem pálenie,svrbenie, ani zápach..mam aj foto,ak tak pošlem do správy, nechcem to tu dávať aby som tu niekoho nepobúrila...ďakujem za každú radu
Áno, aj mne pri prvom takto postupne za 24h odchádzala 🙂 potom sa mi pomaly spustil porod. Môžeš to zaslať do správy
Klidně mohlo být, ale odchod hlenové zátky nemusí vůbec nic znamenat. Mě například odešla už v pondělí (největší část) a pak něco v úterý a zatím se neděje vůbec nic. Jsem 38 + 4tt. Hustý výtok mám taky od začátku těhotenství, ale zátku jsem rozeznala bezpečně. Hodně štěstí do dalších dní 🙂
Ano, urcite. Uz len sledovať. Lebo môžeš porodiť aj zajtra, aj o týždeň.
Mne to presne takto začalo. A na druhy deň som porodila. Sleduj si, ci tam nemáš krv, resp.ruzovkaste trosku. Pokial ano, sla by som sa nechať pozrieť do pôrodnice. Ja som začala krvácať (cítila som mokro, tak som myslela ze je to prasknuta voda), na WC zo mňa všetko doslova vyletelo, začali kontrakcie a o 2 hod.bola mala na svete.
Mne odisla v utorok a v stredu,druhe dieta a stále sa držím už som nervózna ako pes z toho…takze aj to je asi možné
Podla tvojho popisu to moze byt ono. Ale hlavne klud. Ja som porodila do 36 hodin od prveho "sopla" na nohavickach (zvysok odisiel ked mi praskla voda 16 hod pred samotnym narodenim dcerky) niektore zeny vydrzali aj 2 tyzdne 🙂 hlavne sa sleduj a ak odtecie voda alebo zacnu pravidelne kontrakcie, tak budes vediet na isto 🙂 Skus si dat horuci sprchu, mozno sa to pohne. Drzim palce k peknemu porodu 🙂❤️🍀💪💪