Prosim vas,snazim sa najst niekoho kto po porode prekonal ako ja vrodenu trombozu,liecim sa na nu piatym rokom warfarinom.chcela by som hrozne mat dalsie dieta,ale lekari mi to neodporucaju tu v trencine,zato v ba mi tvrdia ze ked budem nosit kompresivne pancuchy a pichat si tak mi nic nehrozi,bojim sa pretoze ako keby ma od toho chceli obratit,ale ja a moj manzel hrozne tuzime mat ece jedno dieta,ale bojim sa ze by sa stalo nieco mne,alebo dietatku,a preto hladam niekoho kto to ma,alebo uz bol aj tehotni a povie ze sa mu nic nestalo ..prosim ozvite sa mi...davam aj svoj meil ak je to mozne : babatko771@azet.sk
Ahoj alenah31 dakujem za radu..ja chodim ku jankovskemu...chcel hlavne vysledky zo sona a tak som v decembri bola u litvinovej na kontrole a ta mi povedala ze by to neriskovala,ze nech je maly rad ze ma este maminku a ze keby som jej dcera tak urcite mi to vyhovori...a malicka je uplne zdrava?a tebe teraz nic nehrozi alebo chodis po doktoroch??prepac ak sa smiem spytat na vek tvoj...ja mam totiz pocit ze ti lekari sa nechcu o nas starat..ako keby sme im na pritaz bo mne to pride odhovaranie a nie rada...jankovsky bol super bo ten ma nastartoval a povedal ze ked si budem pichat pocas tehotenstva fraciparine tak sa mi nic nestane a hematolog a sono tvrdia opak...ja fakt nechapem...som zufala a hlavne nastvana na doktorov...pretoze keby aspon vetu povedali ze budeme robit vsetko preto aby sa vam a vasemu dietatku nic nestalo by mi uplne stacilo...kdezto oni radsej su masari...
@talia7 ach to mi je ľúto.. nájdi si fakt dobrého lekára, popýtaj sa ho všetko okolo. držím palce 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/tromboza-a-snazilkovanie/