Hľadám proktológa zo zapadného Slovenska.

kikusenka181
18. feb 2020

Kludne aj súkromna klinika. Ďakujem

reenie
18. feb 2020

@kikusenka181 http://www.medi-as.sk/partners/mediambul/homeA.... perfekný, ale dlhá čakacia doba, tu je iba raz týždenne,ostatné dni operuje..super skúsenosti, milý vtipný, šikovný..

reenie
18. feb 2020

@kikusenka181 MUDr. Adrián Horný..

kikusenka181
autor
18. feb 2020

@reenie to je sukromna ambulancia? Dakujem za info

reenie
18. feb 2020

@kikusenka181 ano a plati sa tam, ale operuje v štátnej..

monika6162
18. feb 2020

Doktor PRO

astika
19. feb 2020

mudr. ištok

kikuski
24. jún 2020

@kikusenka181 ahoj, videla som tvoj prispevok. Nasla si, prosim, niekoho, kto ti pomohol? A nemusela si prilis doho cakat (aj ked prave prisla korona kriza). Vdaka za info

kikusenka181
autor
24. jún 2020

@kikuski bola som v Bratislave doktor pro vedeli objednať hneď. Ale treba sa pripraviť na €€ 🤣

freeja
28. aug 2020

@kikusenka181 ahoj, mozem sa ta prosim ta spytat, na aku cenovu relaciu sa v Doktorpro treba asi pripravit? 😁 dakujem

kikusenka181
autor
29. aug 2020

@freeja na zlavomate sa da zaplatit vstupnu kontrolu za 20 e. Inak je to 50. No a ja dom konkrétne mala problemy s trhlinou. Tak doktor skontroloval a dal mastičky za 280 eur. Odvtedy som tam uz nebola nebolo treba

freeja
29. aug 2020

@kikusenka181 wau, pekne 😁 ok dakujem

katulka94
11. nov 2021

Klinike Doktor Pro by som sa na každého mieste vyhla oblúkom !!! Písala som im svoju negatívnu recenziu na stránku ktorú ale vymazali! Sú to nejaký ukrajinský podvodnici, doktor arogantný nechutný držal ma vyzlecenu na lehátku a pchal mi do tvare cenník a tlačil na mna aby som súhlasila s liečbou za vyše 800€ a keď som povedala že si to chcem rozmyslieť tak povedal že bez tej operácie bude u mna všetko veľmi zle a že nedostanem zľavu ak nezaplatím hneď a somariny…utekala som odtiaľ, a hlavne ich motto že všetko je bezbolestne tak vysetrenie aj po ňom tak bolestivé že som prisahala že už nikdy viac. Potom som našla kliniku Proctocare v starom meste a tam mi bolo povedané že diagnózu koli ktorej ma chceli REZAŤ a skasnut 800€ ani nemám !!! A všetko vyriešili bez bolesti na mieste a hlavne na úrovni a milo nie ako tam v Ružinove😡😡😡

kikusenka181
autor
15. nov 2021

@katulka94 Aj vies aky lekar ta vyšetroval? Podla mna tam bolo jednanie na úrovni. Vysetril ma potom sme sadli za stôl a porozpravali sa o možnostiach. Chalanisko bol velmi milý. Dali na výber ci chcem nechcem liecbu atd. Bol to taky mladucky lekar

katulka94
15. nov 2021

@kikusenka181 mna vyšetroval doktor Molnár. Bol to starší lekár, arogantný nepríjemný násilný a nechutný. Ani sa nesnažil zakryť že mu ide iba o peniaze. Otras

kikusenka181
autor
16. nov 2021

@katulka94 je to možné. Ja som mala mladeho ukrajinca. Ale teda taky pristup vobec. Este so mnou vysvetloval a,, ucil ma" ako sa ,, postarať" o analnu trhlinu 🤣🙄

souzinka
20. apr 2022

@katulka94 dobrý deň mohla by som sa spýtať, koľko iste platili v proctocare?

katulka94
20. apr 2022

@souzinka okolo cca 280€ bol balik celej liečby, vrátane kontrol na niekoľko mesiacov a liekov

souzinka
20. apr 2022

@katulka94 ďakujem veľmi pekne 🙂

jarabela
18. feb 2023

@katulka94 dobrú večer aj vám niečo chirurgický odstraňovali či zaco bolo tých 280 eur

plnenapaprika
18. feb 2023

@kikusenka181 Mudr. Muransky, Mileticova.
Otca zoperoval super a bol velmi mily aj ked drahy.

katulka94
19. feb 2023

@jarabela za konzervatívnu liecbu análnej trhliny. Tam neoperuju za každú cenu keď to vôbec nie je potrebné. Robia to až keď je to chronické a to nebol môj prípad.

michaela_1984
21. feb 2023

@plnenapaprika chcem sa spytat, co otcovi operoval? Tiez planujem ist k dr muranskemu, ale mam polyp, tak je to iny typ operacie ako hemoroidy, tak si zbieram nanho referencie. Lebo co sa tyka hemoroidov je to naozaj spicka. Dakujem 🙂

plnenapaprika
21. feb 2023

@michaela_1984 hemoroidy