Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Zháňam dobrého gynekológa a endokrinológa v KE, keďže mám zníženú funkciu št. žlazy a chcem otehotnieť (snažíme sa cca 8 mesiac), neustále sa u mna objavujú gyn. problémy , zároveň mám aj stavy, ktoré by mohli súvisieť so zníženou funkciou št. žlazy (nahla nevoľnosť, slabosť, trpnutie). Obaja moji dokotri gynekológ a aj endokrinológ tomuto nikdy nevenujú dostatok času, a na moje otázky odpovedajú dosť stručne, tzn. že zníž. funkciu št. žlazy budeme riešiť po otehotnení. Neviem však či práve to nemá za následok všetky moje "problémy"... takže uvítam vaše tipy na doktorov. Ďakujem.
endo v novej nemocnici dr. Wagnerova, gyneko dr. Mikulova na sokolovskej 17/19 teda tusim to je taka ulica, alebo panelova? - oproti starej nemocnici.
@ivyk ako endokrinologicky odpurucam dr. Posovu. Najdesh ju bud v sukromnom ProCare alebo v starej nemocke na IV. internej klinike. Velmi oxotna, stale si najde cas odpovedat na otazky, vysetrenia a kontroly robi dosledne a naozaj sa snazi pomoct. Gynekologa...hm, netusim. Ja som presla k Janke Mukulovej. Ako stand. gynekologicka prveho kontaktu (ci ako sa tomu nadava ;o) je fajn. Ale riesenia neplodnosti sa u nej nedockas. Mam pocit, ze teraz su vsetci zvyknuty pri akomkolvek probleme odporucat CAR. Ja som teraz zacala xodit do antisterilnej poradne k Krausovi. Niketore baby sice nadavali, ze im nijako nepomohol. No ja mam aspon pocit, ze sa nieco deje v normalnom casovom slede. Ak by ta nieco zaujimalo tak pls napis IP
caute aj ja by som potrebovala poradit dobru endokrinologicku v kosiciach
ahoj, skus dr. Schwartza, II.posch. polikliniky novej nemocnice, je naozaj dobry endokrinolog. a z gynekol. mam velmi dobru skusenost s dr. Zborovjanom, ten je v pavilone zdravia na jednodnovej chirurgii na rastislavke. Ja som sa k menu dostala nahodou na vysetrenie, a bola som milo prekvapena ochotou riesit nas problem.
vie niekto poradit dobreho endokrinologa v KE?
@ivyk ak smiem sa spytat..koho mas v KE dr.endok. a koho gynekol.?dik