Ahojte, mohli by ste mi poradiť nejakú dobrú gynekológiu v BA ? už som volala do viacerých ale jedná mi povedala že nové pacientky už neberú, ďalšia že musím tu mať aspoň prechodný pobyt... hľadám súrne...ďakujeeem 🙂
ahoj...mam velmi dobre skusenosti s panom doktorom Millym..tak ako si napisala, ze hladas dobreho gynekologa, tak podla mojho nazoru je tento fakt dobry!..nikdy som s nim nemala ziadny problem a vo vela pripadoch mi pomohol!..tolko k mojej rade 🙂 ..pekny zvysok dna prajem 😉
@verca888 čo ja viem ci ku chlapovi mam ísť? Nie je to čudné? 😃
@klaudius810 s chlapom mam lepsiu skusenost ako s gynekologickou 😉
@klaudius810 chlapi su o mnoho lepsi ako zeny a to mi ver! muz je taky citlivejsi a preto vie ako sa k zene pri vysetreni spravat. ked som bola mladsia, mala som gynekologicku a vobec som nebola spokojna. a vobec to nie je divne mat chlapa gynekologa, toho sa nemusis bat. v dnesnej doba ma vacsina zien chlapov gynekologov, takze ta nikto za to odsudzovat nebude.
Ja mám dobré skúsenosti s Dr.Drabom, nikoho citlivejšieho som nezažila ani po dvoch porodoch čo som teda pri dlhých priebehoch spoznala snáď celé oddelenie v Ružinove 😀 pracuje na Trnavke, neviem či berie nové pacientky ale myslím že hej
@klaudius810 MUDr. Rastislav Sysak, PhD., gynekolog - porodnik na Antolskej. TOP odbornik, s ludskym pristupom k pacientkam (mne robil 5 sekcii a som maximalne spokojna).
Fajn je aj MUDr. Zuzana Durinova, ordinuje vo Figare na Racianskej (predtym dlhe roky pracovala ako gynekologicka v Pro Care); je velmi prijemna, berie nove pacientky, ma cas vypocut pacientku, ked chce pacientka porozpravat o probleme, ktory ma; ma cas robit sono ci akekolvek potrebne vysetrenie, takze vysetrenie u nej niekedy trva aj 30min (aj s porozpravanim; to, samozrejme, v dobrom myslim 😉 )
@perla2017 ahooj na durinovu nemáte náhodou číslo? Ďakujem 🙂
@klaudius810 MUDr. Zuzana Durinova, ambulancia: 0949 724034. Vsetky info aj na: www.durinova.sk 😊
@perla2017 ďakujem krásne 🙂
@klaudius810 ty sa bojis ku chlapovi, ze? Bolo by ti to neprijemne, keby ta chlap vysetroval? Poviem ti, ze ked som bola mladsia, mala som s tym aj ja problem, no teraz som rada, ze som u chlapa (Millyho). Chodila som aj k zene a teraz uz dlhe roky chodim k chlapovi a citim dost velky rozdiel. Neviem preco to tak je, ze ten chlap je taky citlivejsi a prijemnejsi. No drzim ti palce, aby si si spravneho doktora/doktorku nasla 🙂
vies Anka niektorym zenam to je neprijemne. uplne ich chapem, kedze v mojom okoli mam viacej kamaratiek, ktore sa proste aj snazili ku chlapovi chodit ale necitili sa dobre a preto prestupili k zene. no moj pripad to nie je, kedze ja dlhe, dlhe roky mam za gynekologa chlapa a maximalne mi vyhovuje. on je bombovy.
@erikamamo vsak ano, mas pravdu. Ja take zeny vobec neodsudzujem ale vela je takych, ktore sa napokon odhodlali a fakt zistili, ze chlap je prijemnejsi, citlivejsi a tak🙂 A ku komu chodis ak smiem vediet?
ano, je to tak Anka. su aj take zeny, to s tebou musim suhlasit. smies, kedze chodim k tomu iste co aj ty. nebudem sem pisat jeho meno, ved predsa vies ako sa vola🙂🙂🙂
Noo dala som si kartu k jednej doktorke ale jej prístup to je dačo strašne ja neviem prečo ona je doktorka. Prišla som za ňou že ma páli zo spodu vyšetrili ma a povedala ze nic tam nemám zobrala mi výter a povedala ze mi nic nedá o týždeň som volala o výsledok povedala mi ze tam nič nemám že všetko je v poriadku že moja bývalá doktorka musela byt so mňa zúfalá že mi už nevedela čo dať že mi už dávala asi všetko a mn enic nezabralo ako ale ja nemám byť zúfalá že ma páli po nociach dakedy az plačem tak ma to páli neviem co mam robiť fakt lebo ten prístup tu je hrozný
och, je mi ta normalne luto Klaudika😕 preco fakt neskusis doktora? u mojho sa taketo cosi nikdy nemoze stat! uz som vela krat bola, ze ma palilo z dola ale vzdy mi ochotne poradil a dal nieco, co mi pomohlo.
@erikamamo to vaaaazne?😲 Tak teraz si ma po pravde trochu sokla a pritom aj milo prekvapila. Myslela som si, ze chodis k nejakemu inemu, ktoreho ani nebudem poznat😀 Nemusis o nom nic pisat, poznam ho velmi dobre😀😅
@klaudius810 https://www.gynaex.sk/sk/index.html skus 😉