Ahojte baby ..som necelé 3 týždne po konizacii druhý krát...prvá robená v roku 2012...výsledky z histologie,okraje niesu čisté...mám ísť až v apríli na cytologiu a tak ..sama neviem čo má čaká..ktoré ste to tak mali?čo nasledovalo?
@ronie338 ja už dve deti mám a ťahá mi na 40tku ..očkovanie ja zasa odmietam...teraz už len čakať do apríla na kontrolu čo zasa vyjde.on mi dnes povedal že keď mi ten krcok vyrezal leep metódou tak potom ešte okraje pre istotu nějak vypaloval že možno je to preč aj tak...ale že som krátko po operácii že teraz to nemá zmysel kontrolovať lebo to ešte není zahojené ..ak budu zle výsledky tak asi rekonizacia alebo rovno hysterektomia si myslím..čo som teda nechcela 😐
Nič kontrola, mala som opäť zle vysledky ale keďže som ešte nemala dieťa od onkogynekologa ze teraz je ten správny čas. Po otehotneni a pôrode už len dobre výsledky. Aj vravel ze v tehotenstve sa to tam zmobilizuje a vie to pomôcť. Ja som mala hystologiu v poriadku a na kontrole po 3 mesiacoch zle vysledky. Budúci rok v októbri mam poslednú kontrolu ak budú vysledky v poriadku nemusím ďalej k nemu chodiť. A mala som aj očkovanie ma doporučenie lekára.uz po komizacii