Ahojte dievcata dnes rano som isla na wcko a ked som sa isla osprsit tak na konecniku brutalne 2 tvrde grce a strasne ma bolia . Od prveho porodu mi vysla zila ale to skor iba taka previsnuta koza maximalne ma trosku bolela a tlacila natrela a bolo ok ale teraz brutal a neviem co mam uz robit kupel a gel dub.kora ,avenoc a fix krem. Stolicu tvrdu nemavan. Chodievam behavat mozem to mat z toho ? Docela sa aj bojim .Dakujem.
Tak môže to byť z tvrdej stolice, keď na wc silno tlačíš. Alebo naopak, aj z častého chodenia na wc, z hnačiek. Z dlhého vysedávania na wc, čítania si tam a pod. Ja to mám práve z tej častej návštevy wc. Bola som z toho dosť na nervy. Ale poctivo užívam Detralex a snažím sa prísť na príčinu mojej častej návštevy toalety. Keď nechodím často, tak je to fajn, keď často, tak je to peklo. Užívam Detralex. Je to veľmi nepríjemný problém, na debilnom mieste, ale už som si povedala, že keby mal každí len takýto problém, tak by bolo na svete dobre 😀
@mica535 Mne doktor predpísal ráno 2 tabletky a večer dve tabletky. Ale keď chodím často na wc, tak aj tak zle. No proste, musím sa zamerať na vyriešenie tohto. Už som bola na laktózovom teste, negatívne. Idem na histamínovú, lepok a sibo test. Inak teraz sa mi míňa detralex, uvažujem či sa mu ozvem alebo skúsim lacnešiu voľnopredajú náhradu - mobivenal.
Ja som raz mala hemeroid po vysadený ATB, začala som užívať gel a do týždňa to bolo lepšie. No prvé dni to dosť bolelo a dosť som sa vystrašila. Len si to natieraj a udržuj poriadne hygienu a ani si to s toaleťákom nedráždi radšej ak máš možnosť sa vysprchuj. A neboj je to bežná vec bude to v poriadku. Keby nie tak navštíviš lekára on ti pomôže