Ahojte od marca mi boli zistené hemoroidy 2-3 stupňa.. mám iba vnútorné vonku nemám ale stále krvácajú.. v máji zmizli asi na mesiac.. aspoň krvácanie zmizlo.. a teraz zas asi 2 týždne mám také že mi krúti čreva na stolicu ale keď idem na wc tak vytlačim iba krv s hlienom.. a akože to nutkanie potom prejde ale takto to je asi 7 krát za deň.. môžu to spôsobovať hemoroidy? Alebo nestretli ste sa s takým niečím prosím vás .. v pondelok som objednaný k Proktologovi iba by som si rád prečítal niekoho skúsenosti.. ďakujem
@ivik4 čítal som o Tom .. je to liečiteľné však? A z čoho to môžem mať napr. Z hemoroidov asi nie či?
Liecitelne to nieje, su to choroby na celi zivot ale samozrejme lieky mozu chorobu drzat pod kontrolou. Mozes si precitat na internete , ja mam UC.
Nie nieje to z hemoroidov
@ernest9297 To sú bohužiaľ nevyliečiteľne diagnózy ale dá sa s tým žiť aj keď to nieledy nie je ľahké. Mám crohnovu chorobu 25r.A tiež mám vnúttorné heneroidy ale takú stolicu som nikdy z nich nemala.
@gaaaa mne diagnostikovali hemoroidy krvácajúce vnútorné . Mám 27 rokov myslíte že by to nemohlo byť z toho? A asi pred 2 dňami som vysadil lieky kde som čítal o narušení gastro traktu a črevných problémov to boli vlastne vedľajšie ucinky tých liekov.. nemôžem mať iba podráždené črevo?
@ernest9297 Myslím si,že to nebude z hemeroidov. Ale najlepšie by bolo to skonzultovať s lekárom či netreba spraviť vyšetrenie rektoskopiu alebo kolonoskopiu.
No neviem, krv s hlienom moze byt priznak Ulc.kolitidy alebo crohnovej choroby, je to pri nich bezne