Ahojte dieecata mam hemoroid ktoty nekrvaca. Len tam je a rada by som sa ho zbavila. Pomohol bam detralex? Ci sa mi oplatí užívať.
@egonsk to mi staci.. Ja ho nemam nejaky velky
A v com chceš pomôcť ak ta to neboli a nekrvaca? Hemoroid sa už nikdy “nestratí” ak sa raz objavil.. jedine podviazanim /co robí chirurg/ alebo operáciou pri vážnych stavoch.. detralex ti to udrží v pohode a bez bolesti dokym nenastane nejaká zmena 😃
@kati301 myskela som ze detralexom sa moze stratit tak mi lovedali v lekárni
😅 to vazne v lekarni ti to povedali? Uff.. tak to smerujeme do riadnej diery uz cele Slovensko 😪
@egonsk preto sa pytam ci niekomu realme zmizol
Nezmizne uplne ale dosť sa vstrebe. Podľa toho aký je veľký. Treba to užívať tých 60 dni. Lekárka aj chirurg vraveli.
@sandra49 ja ho mam asi už stiahnuty, taka pohybliva kozicka mi v zadku ostala a chcela by som aby sa to uplne zatiahlo. A skondi bealan2tabl. Rano?
No ja riesime hemoroidy už takmer 10 rokov, už som bola niekoľko x na podvazovani, vzdy sa mi vrátili, proste genetika 🤷🏽♀️ detralex mne pomôže v urgent zlých stavoch, teraz si nedávam ani na udržiavanie a klop klop nemám problémy, ale teda zmiznúť mi nezmizli nikdy 🙈 ani vonkajšie ani vnutorne.. obcas je obdobie kedy sa pripomenú, vtedy nasadim 3tablety 2xdenne detralex a po týždni je pokoj.. riešenie to neni ale odmietam brat doživotne tieto lieky denne “len pre istotu”
Mne povedali 1 tbl ráno a 1 večer.
chod k doktorovi, ten ti pozrie a povie ci lieky postacia, alebo uz navrhne gumickovanie, alebo nieco ineho. Detralex trosku pomaha znizit jeho zvacsovanie pri stolici vdaka zosilneniu zilovych stien, ale zazraky necakaj.