Hemoroid po pôrode

Včera o 19:17

Ahojte, baby co si mam dat alebo čo robiť. Mam vonkajší hemoroid, dom 6 mesiacov po porode. Cítim tlak na konecnik. Nekrváca. Ako sa toho "zbaviť "? Ďakujem

kati301
Včera o 19:20

Mozes skúsiť detralex, sedacie kúpele v dubovej kôre, ale zbaviť úplne ta toho vie až chirurg..

autor
Včera o 19:22

@kati301 čiže ono to nezmizne len zmiznú priznaky?

kati301
Včera o 19:28

Presne tak.. možno sa časom stiahne dovnútra, ale bude vnútri teda.. možno menší, možno nebude robiť problémy, ale to je všetko vo hviezdach..ja som už dva krat bola na podvazovani, to ti tam dajú takú gumičku naň, aby sa zamedzil prísun krvi a on vyschne a odpadne, len to je tiež treba nájsť nato lekara a zároveň to treba niekedy aj 3x opakovať kým odpadne.. a bolest je to že ach 🤢

dixitka
Včera o 19:31

Mne pomohli Faktu čípky. Najprv som mala masť, ale to bolo o ničom. Ja som bola už vyše roka po pôrode a som stále dúfala, že to zmizne samo, ale nezmizlo 😀 tie čípky som si dávala raz denne, 10 dní po sebe a hemoroid zaliezol kam patrí.

suzy2508
Včera o 19:38

Určite si kúp Detralex. Mne sa sem tam po pôrode ozve, 2x som mala riadnu epizódu, čo som bola na vyšších dávkach detralexu, cítila som ho vonku, tlačil ma aj v noci.. Do 2 týždňov bol potom pokoj a stiahol sa dnu. Odporúčam si odsledovať po akom jedle sa ti podráždi (u mňa je to štipľavé) a vyhýbať sa tomu. A áno, chvália aj ten faktu gél.

kitycat
Včera o 21:03

Chod ku doktorovi, kedd je velky uz prestava vsetka sranda.
Sprchuj si po velkej zadok a sedavy kupel v dubovej kore, kym dostanes termin

nevenka
Včera o 22:27

Ja som mala po kazdom porode okrem prveho. Mne sa stiahli dovnutra, obcas sa ozvu, ale da sa to prezit. Natierala som si to po porodoch gelom Hemostop.

no_a_co
Včera o 22:41

Ja som tiež mala počas tehotenstva, ešte vo 4 mesiaci mi 6 vyrezávali a po pôrode ďalších 8, ale odvtedy mam našťastie pokoj a dúfam že aj budem mať, väčšiu bolesť som nezažila 🙄