Hemeroidy - čo vám pomohlo?

risoriskoveronka
15. feb 2019

Ahojte co vam pomohlo na hemeroidy ? Poraddte..... Mala som jeden porod pred styrmi mesiacmi odvtedy si nevirm dat rady preco je to tak preco to boli. Dakujemn

evittam
15. feb 2019

@risoriskoveronka Jedine konopna mast s dubovou korou. Nic ine. Vystriedala som vsetko mozne a nic nepomohlo-pocas minimálne 3tyzdnov. Mast o ktorej píšem-do dvoch dni som nevedela co su to hemoroidy.

risoriskoveronka
autor
15. feb 2019

@evittam kolko krat do dna si si mastila ?

evittam
15. feb 2019
juliet86
16. feb 2019

@evittam da sa kupit v lekarni?

marya2
16. feb 2019

Mne pomohli cipky ktore sa mozu aj pocas kojenia. Neviem nazov povedia Ti v lekarni.

athy
17. feb 2019

Mojej mame pomohlo intimne mydlo z havlikovej apoteky (s dubovou korou). Poctivo ho pouzivala kazdy den a hemoroidy jej uplne zmizli.

danielkadandy
7. júl 2019

Ja som sice este nerodila ale s jemeroidami som sa uz tiez poriadne natrapila...mozno ich mam preto ze mam od detstva traviace problemy...neviem
Mala som s tym dost dlhe obdovie velky problem..nic mi nepomahalo, capiky , maste z lekarne, sedacie kupele...nic
Mam pocit ze mi to spravilo aj stresove obdobie..
Teraz mam pomerne klud, no ak nedbam na stravu ze napr..zjem vela sladkosti, alebo cokolady, alkohol...proste nic zdrave....tak hned mam tvrdu stolicu alebo ma prezenie co mi opat zobudi hemeroidy....ale mne pomaha natriet olejom...kokosovy, olivovy.... a hned ulava a pokoj...
To je taka moja skusenost....
Takze uz nic z lekarne...jednoducho olej..je prirodny a navyse mi nevadi dat si ho trochu aj dovnutra...kedze je jedly a ide do tela tak je podla mna uplne bezpecny aj tam 🙂
Snad niekomu pomoze moja rada