Hematóm bez krvácania

aa_andi
26. dec 2021

Ahojte,

Chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti. Na prvej prehliadke u gyn.kde mi potvrdil tehotenstvo mi rovno oznámil že na Usg vidí Hematóm v maternici. Bližšie informácie ako kde presne je a aký je veľký mi nepovedal no jasne som videla že je omnoho väčší ako bábätko . Vtedy som bola v 7tt. Vôbec som nekrvacala beriem duphaston. Teraz som v 9tt. O 43 dni mám ďalšiu kontrolu dosť sa bojím aby bolo všetko ok. Snažím sa dávať pozor a veľmi sa nenamahať no nie vždy sa dá úplne nič nerobiť keďže už mám doma jednu malú slečnu. Máte skúsenosť niekto že ste mali hematóm a vôbec ste nekrvacali?a vstrebal sa?

Ďakujem

aa_andi
autor
26. dec 2021

@aa_andi o 3 dni som chcela napísať 🤭

macekovam
26. dec 2021

poznam ze mala hematom a aj krvacala.. aj v nemocnici bola.. a ma zdrave dietatko nakoniec.. ked nariadia kluddovy rezim tak vylozis nohy a bude dobre..

nikpa
26. dec 2021

@aa_andi mala som od prvej kontroly ako ty, zmizol koncom 2.trimestra, brala som utrogesta, nikdy som nekrvacala. Tiez som mala vtedy doma malého syna ktorý mi dal zabrať. Jedine som mala od gynekológa zakázaný sex. Inak tehotenstvo sme dotiahli do šťastného konca 😀

aa_andi
autor
26. dec 2021

@nikpa ďakujem pekne toto ma veľmi potešilo 🥰

domka222
26. dec 2021

Mala som. Chodila som normálne do práce, nekrvácala som a nakoniec sa vstrebal

nikol789
26. dec 2021

@aa_andi aj ja som mala hematon v tehotenstve v 9tt,brala som duphaston, aj chodila do práce. Našťastie o cca dva týždne tam už nebol, doktor mi pichal aj nejaké injekcie. Krásne sa mi vstrebal. Držím palčeky ❤️

noemi155
26. dec 2021

@aa_andi mam tri tehotenstva a prvé bohužiaľ potrat,ale zamknutý
Druhé obrovský hematóm totálny kludovy režim a zvládli sme to bez krvácania a teraz som opäť tehotná a zas hematóm a opäť bez krvácania ,už ho mam takmer cely vstrebany je tam len 10% (11t)

mima172
26. dec 2021

@aa_andi Ja som mala hematóm v oboch mojich tehotenstvách, presne od 7tt. 1x zlý koniec, 1x dobrý koniec. Ani raz som nekrvácala. Toto, žiaľ, neovolyvníš, niekedy sa vstrebe, niekedy pomaličky vytečie, inokedy praskne (tak mi to vysvetlila moja Dr). Držím palce ✊

aa_andi
autor
26. dec 2021

@nikol789 ďakujem tak pevne verím že 29.ho bude mať premna dobre správy aspoň keď bude menší bude to pre mňa úspech

aa_andi
autor
26. dec 2021

@mima172 áno ja viem že to je rôzne, ako je uložený aký silný je plod a aj organizmus matky. Pripravil má lekár na všetko. No keďže každý tu na MK s hematóm písal že krvácal aj viackrát tak som chcela vedieť či mal niekto aj opačný prípad teda bez krvácania bez splnenia a vlastne ako rýchlo sa vstrebáva. Dostala som odpovede ktoré som čakal ❤️ ďakujem Vám

aa_andi
autor
26. dec 2021

@aa_andi špinenia *

nikol789
27. dec 2021

@aa_andi zabudla som napísať že som ani nešpinila ani nekrvacala ... vďakabohu.... lebo prvé tehotenstvo nedopadlo dobre tak som aj lekárovi hovorila že keď uvidím krv že už by som to len ťažko prežila....
Daj vedieť ako si dopadla 🙏🏽❤️

silviaa
27. dec 2021

@aa_andi Ja mam myom v stene maternici, teraz som v 19tt. Pred tromi tyzdnami som 5 dni spinila, doktorka mi nasadila Dicynone. Od zaciatku betiem utrogestan. Mam nariadeny kludovy rezim. Drzim palce;)

aa_andi
autor
29. dec 2021

@nikol789
Ahojte,
Tak dnes mi bolo oznámené že to u nás nedopadlo dobre. Nekrvacali som, nešpinila som dúfala som že je to teda dobre. No žiaľ moje dieťatko sa už nevyvyja a prestala aj aktivita srdca. Pravdepodobne hematóm zapríčinil že bábätko nedostalo dostatok kyslíka a živín a teda prestalo sa vyvíjať.
Ďakujem všetkým že ste ma podporili a že ste mi odpísali.
Vám baby ktoré ste v očakávaní držím prsty a budem sa za Vás modliť aby sa Vám narodili krásne zdravé detičky.
Ja som na teraz šťastná že mám doma 14 mesačne krásne zdravé dievčatko a na teraz mi to stačí ❤️

silviaa
29. dec 2021

@aa_andi Je mi to velmi luto :((( Drz sa.

nikol789
30. dec 2021

@aa_andi je mi to úprimne ľúto...viem presne ako sa cítiš, ja som tiež potratila.
Na toto nepomôžu žiadne slova.. prajem veľa veľa sil, další krat to určite vyjde...❤️ Buď vďačná za dcérku ktorú máš pri sebe ❤️

aa_andi
autor
14. jan 2022

@nikol789 ďakujem