Ahojte,
Chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti. Na prvej prehliadke u gyn.kde mi potvrdil tehotenstvo mi rovno oznámil že na Usg vidí Hematóm v maternici. Bližšie informácie ako kde presne je a aký je veľký mi nepovedal no jasne som videla že je omnoho väčší ako bábätko . Vtedy som bola v 7tt. Vôbec som nekrvacala beriem duphaston. Teraz som v 9tt. O 43 dni mám ďalšiu kontrolu dosť sa bojím aby bolo všetko ok. Snažím sa dávať pozor a veľmi sa nenamahať no nie vždy sa dá úplne nič nerobiť keďže už mám doma jednu malú slečnu. Máte skúsenosť niekto že ste mali hematóm a vôbec ste nekrvacali?a vstrebal sa?
Ďakujem
poznam ze mala hematom a aj krvacala.. aj v nemocnici bola.. a ma zdrave dietatko nakoniec.. ked nariadia kluddovy rezim tak vylozis nohy a bude dobre..
Mala som. Chodila som normálne do práce, nekrvácala som a nakoniec sa vstrebal
@mima172 áno ja viem že to je rôzne, ako je uložený aký silný je plod a aj organizmus matky. Pripravil má lekár na všetko. No keďže každý tu na MK s hematóm písal že krvácal aj viackrát tak som chcela vedieť či mal niekto aj opačný prípad teda bez krvácania bez splnenia a vlastne ako rýchlo sa vstrebáva. Dostala som odpovede ktoré som čakal ❤️ ďakujem Vám
@nikol789
Ahojte,
Tak dnes mi bolo oznámené že to u nás nedopadlo dobre. Nekrvacali som, nešpinila som dúfala som že je to teda dobre. No žiaľ moje dieťatko sa už nevyvyja a prestala aj aktivita srdca. Pravdepodobne hematóm zapríčinil že bábätko nedostalo dostatok kyslíka a živín a teda prestalo sa vyvíjať.
Ďakujem všetkým že ste ma podporili a že ste mi odpísali.
Vám baby ktoré ste v očakávaní držím prsty a budem sa za Vás modliť aby sa Vám narodili krásne zdravé detičky.
Ja som na teraz šťastná že mám doma 14 mesačne krásne zdravé dievčatko a na teraz mi to stačí ❤️
@aa_andi o 3 dni som chcela napísať 🤭