Hematologické vyšetrenie pri zatiaľ neúspešnom snažilkovaní

ivonka14
12. máj 2017

Ahojte dievčatá 24.5.ma caka hematologicke vyšetrenie a nejaká konzultácia na koľko s MM uz sa snažíme niekoľko rokov a nedarí sa , viete mi prosím vas napísať skúsenosti a co všetko na tej hematologii budu zisťovať ako sa postupuje... Ďakujem za každú odpoveď skúsenosť. 🙏 ❤

pininka
12. máj 2017

@ivonka14 mna tam sice poslali kvoli zlym prietokom,ale zaciatok je vzdy rovnaky. Zoberu ti asi 9 skumaviek krvi a budu zistovat vsetko mozne,od zrazanlivosti,cez dedicne choroby a pod. Mne napr. zistili po rodicoch kopec veci,ktore mozu sposobit porazku a od mami som zdedila predpoklad na potraty,ten som aj mala. Urcite ti mozu zistit preco by si nemohla donosit babo a pod. Urcite sa toho neboj, treba to absolvovat, je lepsie vediet na com si.

ivonka14
autor
12. máj 2017

No na ženskom mi bolo povedané ze deti mat mozem ale momentálne mam problém taky ze mam väčšiu sancu potratov ako to ze sa mi uchyti tak tiež som mavala zlu menštruáciu raz som bola aj na kyretaž, spolu s MM sme 10 rokov snažíme sa od svadby co je 4roky po výsledkoch z hematologii ak mi bude odporučené idem este ku gynekológovi ktorý sa zaoberá ked sa parom nedari, pisem ako talian som v práci 😝

lilyianka
12. máj 2017

@ivonka14 a napr vysetrenie na reprodukcnu imunologiu ti nebolo odporucane?
Ak sa smiem spytat,na tieto hematologicke testy ta odpirucil tvoj gynekolog alebo tehotenstvo riesite cez centrum asis.reprodukcie?

ivonka14
autor
12. máj 2017

Poslali ma najskôr k doktorovi ktorý sa zaoberá neplodnosťou ale otcova priatelka pracuje v nemocnici a odporucila mi prv navštíviť hematologiu tak idem najskôr tam po výsledkoch idem na tu ambulanciu pre neplodnych ale najskôr si pockam co mi povedia na hematologii...