Hematológia a endokrinológia po potrate

maria535
17. mar 2024

Chcela by som sa opytat kto ma skusenosti..po akej dobe po potrate je mozne absolvovat vysetrenia na hematologii a endokrinologii aby vysledky neboli skreslene? Dakujem

jaandrejka
17. mar 2024

@maria535 Ahoj,neviem v akom si meste,ale pokojne sa objednaj aj hned.Cakacie doby na tieto vysetrenia nie su najkratsie.

ikonica
17. mar 2024

Mna objednali az 3 mesiace po na hematku. A na endokrino ma potom poslala hematologicka...

michaela329
17. mar 2024

Tak dva mesiace. Ja som sa objednávala v januári (4 mesiace po MA) a dali mi termín na endokrinologiu v apríli - takže to neodkladaj.

maria535
autor
17. mar 2024

no ja som necely mesiac po potrate bolo to v 7tt na kyretazi som nebola ..cakam uz len na menzes..som pri BA takze to budem riesit niekde vramci BA urcite..viem ze cakacky su dlhsie len som chcela vediet ze ak by sa mi podarilo zohnat termin skor povedzme po menzese hned ci by vysledky neboli skreslene este..

janewithane
17. mar 2024

@maria535 mna sa sestricka na toto pri objednavani rovno pytala a napasovala termin tak ako to zvyknu robit oni takze nemusis cakat s objednanim

maria535
autor
17. mar 2024

@janewithane jaaaj takto no super teda…este otazka kedze neviem ako sa cyklus preberie je mozne hematologiu absolvovat aj pocas ms?

janewithane
17. mar 2024

@maria535 myslim ze ano, zas ti nevezmu krvi ako pri darovani...ale ak mas pochybnost sa s nimi dohodni.

maria535
autor
17. mar 2024

@janewithane super velmi pekne dakujem za radu 🫶🏻

m1935
27. jún 2024

@maria535 ahoj, prosim tá, keď to tu riešite vieš mi poradiť, Bola som u doktorky, tiež mi dala vymení lístok na hematológiu, že mi majú robiť krvné testy pretože som mala 3 Biochemické tehotenstva.. Keď som volala na hematológiu a povedala som im že potrebujem vyšetrenia krvi či tam nemám nejaké krvné zrazeniny a kvôli tomu sú vyvolané tie Biochemické, tak mi povedali že nerozumejú čo od nich chcem, Gynekológovi sa dovolať neviem aby mi zmenil nejako vymení lístok lebo je na ňom napísané len prosím o hematologické vyšetrenie.. vieš mi prosím ťa poradiť čo jej mám povedať do telefónu že prečo potrebujem ti hematologické vyšetrenia? Alebo v poprípade že načo majú byť zamerané. Ďakujem

maria535
autor
27. jún 2024

@m1935 ahoj 🙂no ja mam uz vysetrenia za sebou..co sa hematologie tyka mala som vymenny listok ako ty …zavolala som len s tym ze ma gynekolog posiela na vysetrenia kvoli 2 MA a dalej som nevysvetlovala..objednali ma nastastie hned o nejake 2-3 tyzdne a uz priamo s doktorkou sme riesili co a ako a na zaklade toho ma poslala hned aj na odbery…nejaky specificky vymenny listok nedostanes myslim si ..hematolog uz po konzultacii zvazi ake parametre dat vysetrovat…ja som to riesila u dr Drakulovej na Kramaroch a lepsie som ani urobit nemohla😊

m1935
28. jún 2024

@maria535 ďakujem! Mne odpísali z gynfiv akurát že na konzultáciu