Ahojte.
Chcem sa spýtať, týždeň pred menstruaciou mavam špinenie. Nie každý deň ale dajme tomu, že obden. Niekedy 2dni niekedy viac a potom mi vždy prišla menštruácia. Je to normálne? Som po pôrode a cítim, že sa mi zjavne zhoršilo PMS, ale zaráža ma to špinenie. Hlavne to, že nespinim dajme tomu ze dva dni po sebe a zároveň sa mi spustí menštruácia... neviete co to môže byť? Mam to riešiť? Už to mám takto polroka, niekedy man PMS tak silné, že mi je nevoľno, mavam bolesti podbruška aj pichanie... ovulacia to asi nebude, lebo mam vytok bud biely alebo taky krémový. Priesvitný som mala pred týždňom. Ale ten vytok je tiež velka alchýmia lebo vidím ze sa mi mení aj počas dňa, takže vôbec ci sa dá nato spoľahnúť. Zväčšia mám mi po porode príde ms na 29DC. Sem tam na 35dc to sa mi stalo 2x od pôrodu. Plus sa chcem spýtať, koľko dní po sexe môže byť uhniezdovanie. Lebo už ma napadlo všeličo. Mali sme sex teraz v pondelok ale prerušovaný/viem ze to nie je ochrana/. Ale spinenie som mala deň nato, potom obdeň. Takže asi uhniezdovanie to byt nemohlo. Poraďte prosím.
Radim ti konzultovat s doktorom