Gyntima Fytofarma vaginálne probiotiká - zlá reakcia

19. júl 2022

Pekny den zienky. Len preventivne (na odporucanie pred vkladom) som si vcera dala vag.probiotika - fytofarma gyntima. Dnes zo mna vytiekol hnedy vytok - dost a teraz mam zas nejake zlte vytekanie a aj to stipe z toho cipku. Aj vam taka farba vytekala z tych cipkov? Ide ma z toho porazit, ze som kupila asi na hovno probiotika. Predtym som brala flor femina a ziadny vytok inej farby ani stipanie.

autor
19. júl 2022

Dokonca uz ma to stipe aj pri cikani. Je to normalne, takato reakcia?

michaelam2
19. júl 2022

to asi nie je uplne normalne...pozri pribalovy letak, niektore tablety mozu sposobit jemne palenie ale to co pises uz je asi moc...aku farbu maju cipky?

lucia851
19. júl 2022

Ja som si to raz dala a skoro som zbláznila ako ma to stúpalo.Uz som si to viac nedala

kvietok173
19. júl 2022

Skus kupit Gynocaps . To boli jedine s ktorymi som bola spokojna ja. Nikdy nevytekali pri mojich 4 tehu a predtym castych infekciach ma udrziavali v max pohode ked som ich objavila.

anavixy
19. júl 2022

A tie cipky nie su sfarbene nejako? Kedze je tam tea tree olej podla mna to moze stipat… kazda je inak citliva, niekoho to moze trosku stipkat, niekoho palit, ked ti to je vyslovene neprijemne, nedavaj si ich

autor
19. júl 2022

@michaelam2
@lucia851
@kvietok173
@anavixy ah baby, cely den ma stipe zo spodu a stale pri utreti toal.papierom mam zlte sfarbenie, s cim nemam nikdy problem.. az po prvej tablete z vecera. Farbu tablety si nespomeniem - urcite nebola nejako inak sfarbena ako biela alebo kremova, ale pozriem vecer - otvorim dalsiu kapsulu, ale uz ju nevlozim...

michaelam2
19. júl 2022

Ak bola kremova tak zlte sfarbenie je normalne, aj ja som mala cipky kremovej farby a potom to vytekalo take do zlta…nemas rosalgin na vyplach doma? To by ti pomohlo

kvietok173
19. júl 2022

Daj si kupit v lekarni ten Gynocaps nebudes ani citit. Ja sommmala rizikove tehu a kvoli infekciam som musela bravat preventivne a toto jedine mi pomahalo. Uvar si z Repika odvar a zried s vodou a idelane pred spanim si urob sedavy kupel. Ak ti je velmi zle tak aj teraz . Ale tesne pred spankom aby ti ucinkovalo dlhsie si ho urob. Ak by si mala na na povrch potreit po kupeli fugicidom alebo canestenom ale ak nemas tak aj framykoin je super ti to ukludni. A neutieraj sa len priloz toaletny alebo osprchuj cistou vlaznou vodou po WC.

kvietok173
19. júl 2022

A taku istu mykozu ako mas na vonok mozes mat aj z vnutra a preto ten sfrabeny vytok lebo gyntyma je biela. Treba preliecit aj zvnutra aj z vonka.

autor
19. júl 2022

@michaelam2 no nemam doma uz nic, lebo ja som si to dala len preventivne. Nemavam ziadne mykozy ani vytoky, vsetko mam ok. Ale po tej tablete zo mna vyteka zlte... pockam este do zajtra, ci to prejde alebo co.

autor
19. júl 2022

@kvietok173 dakujem, skusim ten repik aspon. Nervy mam, bo ja nemavam ziadne mykozy, vytoky ani nic. Ja som mala probiotika nasadit len preventivne par dni pred vkladom - ivf, a hned po prvej tbl vcera mi je takto, ze mam zlty vytok.. pockam do zajtra, ci to prejde, ci to neni z tej tablety. Vytery som mala robene pred par dnami a vsetko ok.

autor
19. júl 2022

@kvietok173
@michaelam2 zienky, tak pozrela som tableta je taka zltokremova, tak moze byt asi z toho. Uvidim, ako bude zajtra. Ale vyteka mi to cely den, co pri inych probiotika h sa mi to nestalo teda, max doobeda.

michaelam2
19. júl 2022

Tak to bude z tej tabletky…vytekat moze kludne aj dva dni

kvietok173
20. júl 2022

ja som kedysi mala od gyntimy biele cipky a tie ked som sa pocas noci posatvila musela som mat vlozku lebo vela vytekali.

kvietok173
20. júl 2022

tak to bude z tablety a mozno mas na nieco z tej tablety alergiu ked ta to tak drazdi ak si predtym bola v poriadku. Repik ti urcite len pomoze a ukludni pokozku.