Ahojte, mám výtok a zápach. Moja doktorka ma teraz dovolenku preto mi toto dali v lekárni. Prosím vás mali ste to niektorá? Ja som si to dala večer a začalo ma strašne svrbiet a palit a bol to taký nepríjemny pocit. Myslíte že to nemám brat? Ďakujem za každú radu.
@podkolienka951 takže si ďalej pokračovala v užívaní? Ja som myslela že kvôli tomu keď je tam tea tree olej
@dadka3450 ano pokracovala, podla mna si na to telo musi naucit, skus si dat este jeden cipok, mna teda vyrazne menej palil.
@podkolienka951 ďakujem pekne za radu 🥰
@dadka3450 zamalicko, drzim palce
@dadka3450 no ako skusala si este?
@podkolienka951 Skusala som a uz ma to vobec nepalilo, takze som pokracovala. Dakujem este raz za radu :-*
@dadka3450 jezis som tak rada 🥰 nemas zaco, skore uzdravenie zelam ☺️
@dadka3450 to su volno predajne bylinne cipky kludne to mozes pouzivat ci pomoze uvidis mozno v zaciatkoch ano.
Prepac mozno to nie je tvoj pripad ale strasne nemam rada prispevky ked pisu zeny “ gyn ma dovolenku “ preto sa tu radim… preto si chcem toto kupit na liecbu… a pritom sa im nechce ist alebo maju strach atd…
gynekologa vzdy niekto zastupuje. Ked si kupis pre seba co partner? ak mas
@akinom0077 ja mám súkromného gynekológa a jeho nezastupuje nikto v závažných prípadoch len pohotovosť. Ja vždy ak mám niečo alebo sa mi niečo nezdá tak som tam hneď, ja strach rozhodne nemám.
Ahojky, mala som aj mna to palilo ale po 3-4 cipkoch to prestalo palit. Pricom pri 2-3 to palenie bolo mensie a dalo sa zniest.