Ahojte..stale brutal vaham ci tam ist ci nie..nie som spokojna so svojou gynekologickou..mam neustale opakujuce sa zapaly, palenie okolo posvy a aj napriek negativnym sterom to moja gynekologicka vobec neriesi dalej co za tym moze byt..ale ja uz som zufala..k tomu sa mi pridruzi potom aj zapal mocovych ciest..aj to som uz mala dokladne vysetrene..nic..nevedia prist na to preco mam take problemy..caka ma este imunologia..chceme aj deti ale pri tychto problemoch to ani nejde..chcem proste skusit ineho gynekoga..mozno sukromny sa bude viac zaujimat...uz ma to fakt nebavi..nebudem doma sediet so zalozenymi rukami..hladam niekoho kto sa vie komplexnejsie na to pozriet..nie ma vybavit za 5 minut lebo ma plnu cakaren.mate s nim niekto skusenost?
Najskor by som sa preliecila nejakymi aspon lokalnymi antibiotikami-antimykotikami napr. macmiror, a ak mas aj zapaly mocovych ciest, tak nolicinom. Mohol by ti to predpisat tvoj gynekolog/icka. Nolicin by vedel aj urolog. Kupila by som si v lekarni tiez Indonal 3c, serrapeptozu a probiotika probiofix imun (na celkovu imunitu a creva). Chce to aspon trojmesacnu liecbu. A tiez na umyvanie intimgel epigen a maju aj vaginalny gel. Dobre je aj trosku hypermanganu rozpustit vo vode a oplachovat tym intimne partie, eventualne spravit si kratky sedaci kupel. Hypermangan je antiseptikum, pouziva sa na ekzemy, plesne, pri pasovych oparoch atd. Pila by som caje, zenske, urologicke a na precistenie organizmu. Vacsinou inac za svrbenim stoja genitalne bradavice, nemusis ich ani vidiet, herpes simplex, tiez nemusi byt vzdy mokvavy, kvasinky, crevne bakterie, parazity atd. A pre istotu by som si dala spravit aj testy na vsetky pohlavne choroby. Hanba nehanba, treba vylucit vsetko. Ale mozno je tvoj problem aj imunologicky-alergologicky a kozny. Takze okrem alergologicky-imunologicky by som isla aj na kozne. Kludne mozes mat alergiu, alebo intoleranciu na partnerove spermie. A co sa tyka gynekologov, je velmi tazke natrafit na takeho, ktory sa tomuto bude venovat komplexne a hladat naozaj pricinu. Pride mi, ze velakrat ani nevedia, co maju robit. Mala som ten isty problem, presla som od jednemu k druhemu za tie roky som mala vselijake testy, aj na vlastne naklady a trvalo to roky, bola som z toho nestastna. A ked mi aj vyskocili nejake parametre, tak mi povedali, ze to je normalne a neriesili to. Pomohlo mi az to, co som pisala vyssie. A v neposlednom rade, ak mas gynekologicke problemy, tak by to mal riesit aj tvoj partner. Darmo ty sa budes liecit, ked on to moze na teba zakazdym opat preniest. Mali by mu spravit ster z mocovej trubice a vysetrit ejakulat. Stery vacsinou robia na koznom a urologii a ejakulat sa da vysetrit aj v nejakom reprodukcnom centre v rozsirenom baliku. Treba sa na to popytat. V centre by ti vedeli spravit aj protilatky proti partnerovym spermiam. Rataj s tym, ze na nejaky cas je nevyhnutna aj sexualna abstinencia, aby si sa dala dokopy. Najhorsie na na tomto celom je, ze gynekologovia vobec neriesia partnera, dokonca ked som sa na to spytala, tak este vyleteli, ze co oni s tym maju, ze oni su gynekologovia a riesia zeny. Bohuzial ti velakrat ani nepovedia ake vysetrenia a kde si ma spravit partner. Katastrofa. Takze treba hladat takeho gynekologa, ktory nevylucuje partnera a zohladnuje to, ze treba vysetrit, eventualne liecit oboch. Je to beh na dlhe trate. Vela stastia.