Ahojte zienky..par diskusii som nasla ale take starsie roky..boli mi poradene tieto dvoje kvapky ze gynex pomaju k otehotneniu resp.upravuju hormony a celkovo na gynekologicke problemy a renol ze pomaha na zapaly mocovych ciest..su tu take zienky ktorym ozaj pomohli na nejaky tento problem ci vyhodene peniaze 🙄? Dakujem za rady 😘
@kawasakier6n ja mám skúsenosti s Renolom - je super...Gynex údajne pekne upraví cyklus vďaka čomu môžeš ľahšie otehotnieť.....ono pri otehotnení záleží aj od dôvodu prečo je problém s otehotnením.....takže ak je problém že ti "hapruje"cyklus, tak ano Gynex môže pomôcť.....my teraz berieme Vironal (celkovo imunita proti vírusovým a bakteriálnym ochoreniam)a KingKong.....
@autumm aha som nevidela dakujem
@mogaa aha super dakujem za typ
@kawasakier6n ale ani jeden z tých čo so písala nie je na podporu otehotnenia.....ten Renol čo si písala je hlavne na močové cesty a obličky...ale tým že je "čistiaci"tiež podporuje imunitu ale prioritne je pri zápaloch močových ciest....Vironal je podpora imiunity pri vírusových infekciách, King Kong je na kosti, svaly - on skôr posilňuje ak si po chorobe....napr. Gynex nemôžeš brať súbežne s Renolom.....
@mogaa sranda a tuto niekde som citala ze sa maju brat spolu ze sa doplnaju ci co 😊 a preco sa nemozu subezne?
Ahoj, je tu diskusia, z júna tohto roka s názvom "pomohli vám kvapky gynex?"