Ahojte, užívam gynex, po tyzdni a pol som sa začala vysypať. Mám vyrážky na hrudi, prsiach tvári a krku. Čítala som, že je to možny neziaduci účinok, a že treba znížiť dávku. Znížila som na 3x denne 3 kvapky. Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Po akej dobe vysyp zmizol?
@isis234 ale on sa má užívať trikrát denne...tak ako? Prosím
Ak ťa diagnostikovali a povedali, že máš užívať 3x za deň, mali aj počet kvapiek povedať. Tie sa zvyšujú postupne. Zavolaj im, že máš z toho vyrážky.
Ja by som 5 dní neužívala, ak vyrážky sa stratia, potom postupne 3kv. skoro ráno
Ak je niečo chronické, môže sa začať 5 kv., po týždni 6, potom 7 kv.... Po 3 týždňoch prestávka 1 týždeň a môžeš ďalej užívať, ale nemusíš ak sa ti zlepší.
Ak užívaš lieky, musíš mať odstup minimálne 1,5 hod. a za deň vypiť 2 l vody, aby sa všetko nepotrebné vyplavilo von.
Nemaj strach, sú to len bylinné kvapky, neublížia
Pýtala si sa na ten výsyp? Skús ho užívať skoro ráno alebo o 15 hod.
Kedy ho užívaš? Mal by sa užiť skoro ráno... Pol hodinu pred jednom alebo po jedle a odstup od liekov 1,5 hodny. Užívať od nižšej dávky a postupne, po týždni zvyšovať.
Napr. 1. týždeň 3 kv., 2. týždeň 4 kv. 3. týždeň 5 kvapiek. Týždeň prestávku a potom zvyšošovať. 6 kvapiek, 7 kvapiek.
Napríklad užívala som Renol večer o 19 hod.
Neužívaj ho týždeň. Ak vyrážky zmiznú, začni postupne