ahojte prosim vas mate niekto skusenosti s gynexom alebo inifolicom? ktore z tych dvoch je asik tak lepsie na otehotnenie je to asi individualne u kazdeho ale len tak ake mate skusenosti..a ja k tomu este aj crohnovu chorobu mam tak by som poterbovala poradit ...dakujeeeem 🙂
ahoj, no hovori sa, ze Gynex staci drzat v ruke a otehotnies ani nevies ako 🙂 vraj vela bab aj po dlhom case neuspechu okamzite otehotnelo, ze ho ani nebrali, len "drzali" 😀 ......nedarilo sa mi otehotniet skoro rok, aj ked prve tehu bolo doslova na prvy sup.....kamoska mi dala Gynex, ze mam skusit brat, samozrejme som nebrala a ten dalsi mesiac som otehotnela, stale nemozem tomu uverit, ze opat tehulkujem 🙂
@molly9991 dakujem krasne 🙂 no priznam sa, este stale som trochu v soku z tej prekrasnej spravy, ved vlastne sme to uz ani velmi necakali, ze to teda nechame na ten dalsi rok a dokonca ked som uz bola asi tyzden tehu, tak sme predali kocik, ktory by sa nam samozrejme opat zisiel, ha-ha 😀 s tym, ze si potom kupime iny, ked to uz bude aktualne, no sranda ako vysita 🙂
Prajem ti uspesne snazilkovanie, pevne "drzanie" Gynexu" a nech pomoze ako sa len da...vela stastia 😉
@molly9991 ahoj, aj ja poznam gynex. nam neviem, ci pomohol, lebo brala som ho, aby som mala mensie bolesti pred spustenim MC. a ked sme sa rozhodli otehotniet, tak sa nam to podarilo hned prvy mesiac. a mamina ho tiez berie uz dlhe roky, a prechodom presla tak, ze ani nevedela, ze nejakym prechadza 🙂
podelim sa o svoju skusenost. otehotnela som ale netrvalo to dlho, ani nezacalo srdiecko bit,a potratila som.len dve ciarky boli na teste a potom som krvacala.
rozhodla som sa uzivat gynex plus caj gynastan, a hovorila som si ze nebudem mysliet na tehotenstvo,proste ked do roka nepride,tak pojdem na umele... vsetko sa da nejak riesit.
po necelom mesacnom uzivani som otehotnela,a dozvedela som sa to az v 4 tt.medzi potratom a novym tehu nebola ani menstruacia. po uzivani gynexu som otehotnela fakticky hned, a cakala som dvojcata, len jedno sa bohuzial neuchitilo, boli 2 gest.vacky, len 1 srdiecko bilo, ale mam aj geneticky dane ze moze byt dvojca, prababka je zo samych dvojcat,
urcite gynex doporucujem, nie je to liek, len bylinky, ale urcite ma nejaky efekt. ja som brala max.davky, 3xdenne uz nepametam kolko kvapiek,ale viem ze maximalna davka to bola...
Ja som gynex užívala ale bez zmeny. Ani menštruáciu som nedostala. Zase mi mešká už 6 týždeň a budem musieť ísť k doktorke aby mi zase pichla injekciu. ☹
Gynex funguje výborne. Ak sa náhodou stane, že ani druhá, tretia dávka nezaberie, vtedy treba posilniť aj obličky a vtedy odporúčame Renol a to aj partnerovi. 😀
Ahojte... vidim, ze mate skusenosti, tak mam jednu otazocku.. kamoska mi odporucala Gynex, odporuca ho tu napokon vela z Vas...
mam taku otazocku: Radili ste sa s lekarom ci gynex uzivat? alebo ste si ho proste objednali (kedze su to bylinky) na zaklade aj fora na MK a uzivali??
Ahojte mam nenacate kv. Gynex. My uz ich nepotrebujeme 🙂
ahojte 🙂 chcem sa vás opýtať, že.. dávajú si gynex aj vaše polovičky? čítala som o tom, že to zlepšuje plodnosť obidvoch pohlaví, len nikde som sa nedočítala o nejakých skúsenostiach u mužov :D :D :D
@cmulinkafif1 ahoj maš ešte tie kvapky mam zaujem.
@butterfly333 odpisala som IP 🙂
Baby nemá tú niektorá tie kvapky? Rada ich kúpim
Ahojte. ak mate zaujem o gynex, kludne sa mi ozvite do spravy.
Ahojte, teraz výhodné dvojbalenie Gynexu tu: http://www.mamazem.sk/http/www-mamazem-sk/mamaz...
ahoj, nám pomohol gynex, bral ho aj priateľ, upravuje aj činnosť štítnej žľazy a dáva do poriadku celý ženský organizmus,brala som ho od 15tich. nech sa darí 🙂