Gynekologický problém

veve2211985
6. okt 2017

Dobrý veče,dufam že mi niekto poradíte,dnes som bola u svojho gynekologa,týžden dozadu mi bral výter a mala som zlé výsledky.Tak som tam dnes šla a mam v sebe dva druhy baktérií,aké netuším,dostala som antibiotiká ciprinol a vaginálne tobolky Macmiror complex 500.Moja otázka je ak mám aj ja v sebe takéto baktérie nemal by aj moj muž niečo užívať?čo ak to má aj on v sebe?doktor mi nič také nehovoril ale kamaratka sa ma to pítala,mám ho poslať k urológovi? Dakujem za každú odpoveď.

jeemima
6. okt 2017

Myslim, ze gynekolog by ta upozornil ak by bolo potrebne preliecit aj partnera

11mirka22
6. okt 2017

Mňa tiež neupozornil doktor, našla som o tom zmienku v pribalovom letáku, tak som sa tam bola opýtať, povedal mi len že by bolo dobré to tiež preliecit aj u partnera. My sme zohnali lieky od kamarátky lekárničky, ale inak asi k urologovi treba ísť. No možno sme mali niečo iné, tých baktérií je veľa, zavolaj si radšej k lekárovi.

veve2211985
autor
6. okt 2017

@11mirka22 zavolám,dakujem

karmela
7. okt 2017

@veve2211985 vždy treba preliecit aj partnera,lebo ty sa preliecis on nie a budeš zase tam kde si bola..mne moja dr vždy predpísala tabletky aj pre muža keď som mala zle výsledky ale gyndakovia to neradi robia