Ahojte,
cca pred 2 týždnami som mala pravdepodobne zápal moč. ciest (pálenie, rezanie pri močení, časté chodenie na wc). Brala som atb, tie hneď zabrali už po prvej tablete, avšak stále ma pálilo zo spodu. Po atb mi urológ urobil kontrolnú kultiváciu a v moči sa našiel pozostatok baktérie: Enterococcus faecium (vraj to netreba riešiť).
O 2 dni na to mi pre istotu robili kontrolné odbery u gyn., keďže pálenie neprestávalo. Výsledky sú tiež vraj ok (dva nálezy, ktoré sú vraj bežná súčasť mikroflóry).
Vraj to môže byť divný pocit ešte po atb. Kúpila som si lactofeel, vyskúšam tiež probiotiká. Nemali ste niektorá podobný problém ?
Ďakujem 😊
@dejna_ dakujem vyskusam, ja som mala zapal uz 3 krat tento rok tak skusim 🙂 kedze tiez to bude asi chonicke
urologicky caj, tinktura je super co pise dejna. A tie blbe pocity mozu byt napr. aj z tych atb, este tak "mikroflora" sa nemusela dat do poriadku. Cize probiotika, aj vkladacie byvaju. Ja napr. mam rada aj take "vaginalne gely", ked po kupaliskach a pod citim takyto "diskomfort" bez nejakych vytokov chorych atd. (napr. s teatree, alebo kyselina hyaluronova, probiotika.. neviem teraz presne nazvy)
@emka123456 neviem sa vyjadriť k výsledkom ale ja som mala opakovaný zápal močových ciest a pomohla mi tinktúra z kapucínky ..kúpiť v bioobchode za nejakých 6€ ..je to malý zázrak naozaj ..ja som to mala chronické a kolegyňa mi to poradila lebo jej dcéra si tým prešla