Gynekologické problémy - krvácanie

puma8
9. jún 2023

Pekny den. Mám dlhodobo problem s krvacanim, po 2 porode. som zacala mavat velmi silne krvacania. aj 3x do mesiaca. som hrozne krvacala. aj zachranka ma uz zobrala nakolko som omdlela a nezastavilo sa mi krvacanie. nasadili mi antikoncepciu, nemohla som uzivat tabletky lebo mi byvalo s nich zle. zaviedli mi Danu, ze sa moje problemy stratia. ale neni tomu tak. krvacanie sa sice ukludnilo ale stale dlhodobo spinim. nemavam svoje dni. uz som bola aj 2x na cisteni no ani to mi nepomohlo. chodim po gynekologii ale nezlepsil sa moj stav. vraj je uz iba 1 moznost a to dat si vybrat maternicu co ale nechcem. navyse sa u mna od zavedeni Dany zacali prejavovat hrozne zmeny nalad.. 2 dni do mesiaca mam v pohode ostatne dni v pohode nie som po psychickej stranke. strasna naladovost sa u mna prejavuje co som pred tym nikdy nemavala. podrazdena som depresie mavam..emocionalne vsetko moc prezivam..asi tie hormony sa prejavuju. keby dam Danu prec zas sa mi vratia silne krvacania.. nema niekto podobnu skusenost? ako s toho von???? mozno neaku alternativnu liecbu alebo nieco podobne..lebo lekari mi uz nevedia pomoct iba vybrat maternicu. len to co som citala hrozne oslabi zenu. co nechcem. Dakujem za rady.

trendyy
9. jún 2023

@puma8 ja by som skor cakala ze mirenu ti daju ..lebo klasicka dana teda aspon u mna mala som zavedenu 3x a stale som krvacala silno z nej.
Bylinky si neskúšala?

janetinka27
9. jún 2023

@puma8 ahoj, ja som tiez silno krvacala, pohotovost atd, tiez som adept na vybratie, ale to nechcem kym je sanca mat dieta. mne pomohlo az nastavit cyklus hormonmi. krvacala som niekolkokrat do mesiaca, po liecbe sa cyklus znormalizoval a mal nejaku konkretnu podobu, ale krvacanie trvalo aj 2 tyzdne plus krce (bez liekov som krvacala aj 3-4 tyzdne).
postupne ta liecba zaberala a krvacanie sa skracovalo, krce presli, bola som na liecbe asi 7 mesiacov, kym sa to krvacanie zacalo skracovat.

lulu8491
9. jún 2023

Skús nájsť niekoho, ktoré robí fyzioterapiu panvového dna a/alebo hormonálnu jogu

puma8
autor
11. jún 2023

@trendyy ake Bylinky odporucas? Vyčítala som,že pastierska kapsička zastavuje krvacanie. Uz som si ju nazbierala . Budem skúšať. Aj Alchymilku aj myší chvost. Uvidim či niečo zaberie. Ta hormonálna yoga tiež vyzerá zaujimavo. Aj ta fyzioterapia panvoveho dna. Ak by to zabralo určite to treba vyskúšať. Je to všetko take keď chodíš po dr. a problémy ti nemiznu.

puma8
autor
11. jún 2023

@puma8 dlho som žila bez muža,bez sexu a teraz po dlhom čase mavam aj bolestivý sex..